Грандіозне Модне Шоу 2023: Сяючі Зірки та Визначні Тренди

Дочка Аманди Холден Лексі на церемонії The Fashion Awards 2023

Премія “Fashion Awards 2023”, яка відбулася в Лондоні, зачарувала винятковими модними моментами з участю таких особистостей, як Енн Гетевей, Ріта Ора та Ліза Рінна. Енн Гетевей випромінювала вишуканість у вінтажній сукні Valentino, тоді як Ріта Ора міфічну ауру в чорному відкритому вбранні з металевими шипами. Чорна зачіска Лізи Рінни під хімічний каре, ідеально пасувала до чорної сукні з відкритими плечима.

Rita Ora

Pamela Anderson

Церемонія визнала лідерів модної індустрії, почавши з креативного директора Loewe Джонатана Андерсона, який отримав престижну нагороду “Дизайнер року”. Сара Бертон отримала особливе визнання за свій вагомий внесок у світ моди, а Валентіно Гаравані був відзначений за виняткові досягнення. На червоній доріжці блиснули захоплюючі образи, серед яких Енн Гетевей у вінтажній сукні від Valentino, Памела Андерсон у костюмі від Stella McCartney та Ліла Мосс у вбранні від Nensi Dojaka.

Alexa Chung

Серед запрошених гостей були такі видатні особистості, як Гвінет Пелтроу, Лілі Джеймс, Ешлі Парк, Сем Сміт і Ромео Бекхем. Окрім відзначення творчого віддання, церемонія підтримала молодий талант і здійснила збір коштів для Британського фонду модного ради.

Anne Hathaway

Читайте также:   Lviv Orchestra Fashion

Не успеваете всё читать ?
Подпишитесь на рассылку Financoff.
Самое важное и интересное из
сегодняшних новостей вам на почту.

Это бесплатно.




Комментариев: 6

Напишите комментарий

Your email address will not be published. Required fields are marked *