Пам’ятка інвесторові

На сьогоднішній день інвестування є однією з актуальних ніш з отримання доходу і можливостей для цього величезна кількість: починаючи від інвестицій в нерухомість і закінчуючи купівлею активів на біржах. І який би варіант не вибрав початківець або вже досвідчений інвестор, він повинен розуміти, що у кожного варіанту є як переваги, так і недоліки. Тому до вибору свого джерела інвестування необхідно підходити з усією серйозністю і відповідальністю.

Отже, ви зібрали певну суму грошей і вирішили інвестувати. Відмінне рішення! На що варто звернути увагу, перш, ніж ви інвестуєте? Відповіді на які питання вам необхідно отримати в першу чергу? На що варто звернути увагу?

  1. Рівень ризику.

    Дуже важливо кожному інвестору визначити для себе відповідний рівень ризику. Не існує безризикових інвестицій, навіть валюта має властивість знецінюватися в певних умовах (інфляція, зниження курсу і т.п.). Наприклад, молоде покоління частіше воліє інвестуванню в акції, прагнучи отримати більший заробіток і йдучи на підвищені ризики. Старше ж покоління інвесторів вважають за краще інвестування в активи з меншим ризиком. У будь-якому випадку, в першу чергу, необхідно визначитися зі своїм ставленням до ризику. Далі перейти до оцінки активів, в які збираєтеся інвестувати. Отримавши всю необхідну інформацію, ви зможете визначити чи вартий потенційний дохід прийнятого ризику.

  2. «Звідки дрова» (як виходить прибуток).

    Основною метою інвестування є заробіток. Відповідно, перед початком інвестування своїх «кровно зароблених», необхідно розібратися як виходить прибуток. У різних інвестицій – різні і джерела отримання доходу. Наприклад, інвестуючи в акції, у вас буде три потенційних джерела отримання доходу: перший – заробіток на зростанні котирувань, другий – заробіток на падінні котирувань і третій – отримання дивідендів. Перед покупкою активу необхідно розібратися, які умови будуть сприяти зростанню \ падінню активу і який часовий проміжок потрібен, щоб витягти перший прибуток.

  3. Інвестиційні витрати.

    До інвестиційних витрат відносяться різні види комісій, держмита, податків, оплата послуг і т.і. І перед початком інвестування важливо провести оцінку витрат, потенційна прибутковість повинна бути вище них.

  4. Рівень поінформованості.

    «Не варто вкладати гроші в те, про що не маєте поняття» – У.Баффетт. Інвестування – це не жарти, і як я зазначав вище, до нього потрібно підходити з усією серйозністю і відповідальністю. Тому, в питаннях інвестування важливо «мати під рукою» професійного фінансового консультанта.

Записуйтеся на консультацію, залишивши свої контакти на сайті https://bogdantrotsko.com/ або ж звертайтеся в Центр Біржових Технологій м. Одеса або за телефонами, вказаними на сайті https://cbt.center/ .

Читайте также:   Діма Коляденко відправився шукати дівчину своєї мрії на гольф-поле! Прем’єра кліпу «ТУМБАЛА Є»! (ФОТО + ВІДЕО)

Не успеваете всё читать ?
Подпишитесь на рассылку Financoff.
Самое важное и интересное из
сегодняшних новостей вам на почту.

Это бесплатно.




Комментариев: 2

Напишите комментарий

Your email address will not be published. Required fields are marked *