Рената Штіфель: найважливіша моя мрія давно вже здійснилась 


Напередодні важливої події в житті співачки Ренати Штіфель, ми вирішили з нею поспілкуватись та розпитати про подробиці вагітності та плани на майбутнє.

Рената, нещодавно ви відзначили свій день народження, і в пості в Instagram ви написали, що все, що ви мріяли зробити до 31 року, здійснилось. Про що саме йшла мова і про що ще ви мрієте?

 Так, час летить дуже стрімко, і мені вже ось стукнуло 31. Але всередині я все ще та юна дівчинка з великими амбіціями та мріями. Найважливіша моя мрія давно вже здійснилась – це сім’я. Дуже важко зустріти саме ту людину, з якою підеш по життю, в радості та горі, але завжди разом! Тому іноді потрібно зробити свій вибір, і я, як бачите, його зробила. Авжеж, ще є багато ідей, і також голос, який мені подарував Господь, тому я обов’язково продовжуватиму свій творчий шлях!

Які ваші найбільші сподівання та побоювання щодо материнства?

Читайте также:   Двійника Кім Чен Ина депортували з Ханою

Вже через декілька днів я стану мамою. Важко в це навіть повірити. Материнський інстинкт ще поки що не прийшов до мене, але, як на мене, материнство — це справжній калейдоскоп емоцій і вражень. З одного боку, я вже зачекалася того моменту, коли зможу пригорнути свою маленьку принцесу. Але з іншого боку, це йде разом із великою відповідальністю та побоюваннями. Чи зможу я дати їй все найкраще? Чи зможу я виростити з неї сильну і незалежну людину? Ці думки й спонукають мене до вивчення, самовдосконалення та готовності до нового етапу у житті. Так, страхи є, але я впевнена, що з любов’ю та підтримкою все вийде на відмінно.

Як ваша вагітність впливає на щоденне життя і робочий графік?

Читайте также:   Business Lunch с Деньги Плюс: Рейтинг ТОП-50

На щастя вагітність ніяк не вплинула на моє повсякденне життя. Я продовжую бути активною, як і до вагітності. Завжди за кермом, кудись їду, щось організовую. Також не забуваю, що в нашій сім’ї є ще двоє хлопців, тому майже кожні вихідні в нас вдома ціла футбольна команда.

Чи плануєте ви включити теми материнства і вагітності у майбутні тексти або музичні проєкти? А можливо думали вже про те, щоб написати пісню для донечки?

Так, у мене є велике бажання включити теми материнства і вагітності у мої майбутні тексти та музичні проєкти. Це такий важливий етап у моєму житті, який точно заслуговує на відображення у моїй творчості. Я вже навіть думала про написання колискової пісні для моєї донечки. Але я хочу, щоб ця пісня була особливою, щоб відображала мої почуття і емоції, які відчуваю, стаючи матір’ю вперше. Тому я вирішила зачекати до моменту, коли вона з’явиться на світ, щоб відчути її присутність і відтворити ці емоції у музиці. Тоді ця пісня буде набагато більш особистою та відчутною.

Чи побачимо ми мама-блог від Ренати?

Читайте также:   Новости за 9 марта от Деньги Плюс

З цим завжди в мене все дуже складно. Я ще той блогер, який забуває включити камеру і щось відзняти. А потім і виставити немає часу. Останні роки я почала насолоджуватись моментами, життям. І коли в мене є хвилинка, я можу поділитись світлинами з моєю аудиторією. Знаю, що мене дуже мало в онлайн просторі, можливо вже Шарлет (Charlotte, названа в честь батька Charles) буде з’являтись в моїй стрічці частіше.

Не успеваете всё читать ?
Подпишитесь на рассылку Financoff.
Самое важное и интересное из
сегодняшних новостей вам на почту.

Это бесплатно.




Комментариев: 11

Напишите комментарий

Your email address will not be published. Required fields are marked *