Богдан Терзі, маркетолог, глава Amillidius — про другий «Топ-100. Гордість і Краса України»

Хто міг очікувати, що минулорічний березневий спецвипуск журналу Financoff (тоді ще «Гроші плюс»), присвячений успішним, красивим, видатним українським жінкам, перетвориться на самостійний грандіозний проект національного масштабу. А от Богдан Терзі, маркетолог з чималим досвідом, явно щось підозрював. Адже саме його рекламна компанія Amillidius займалася розкручуванням бренду «ТОП-100 Гордість і Краса України» з моменту появи. Засновниця бренду — наш головний редактор Ельвіра Гаврилова, знала в кому довірити своє дітище.

Богдан Терзі: «Ми виклалися на повну і вибрали кращих»

Співпродюсер проекту із задоволенням ділиться з журналістами подробицями роботи над рейтингом українських жінок і чоловіків. «Ми навіть не очікували, що отримаємо близько трьох тисяч заявок на обидві категорії. І що саме “жахливе”, —  зазначає він, — всі до однієї ці заявки представляли з усіх боків гідних і чудових людей». Звичайно, вибрати дві сотні з трьох тисяч було ой як непросто, але продюсери і постійна редакційна рада рейтингу впоралися з цим складним завданням. «Кожен з переможців представляє не тільки себе, —  підкреслює Богдан Терзі. — Але й всю Україну, в повному обсязі її національних якостей, які доводять всім, що це країна людей, які люблять і вміють працювати. Які знають свою справу, і весь світ можуть тому навчити».

Глава Amillidius на ділі продемонстрував високу кваліфікацію своєї команди.

Хто вони — гордість і краса України? Розповідає Богдан Терзі

У фінал рейтингу чоловіків вийшли: генеральний директор Mamamusic Юрій Нікітін, заслужений артист України Андрій Бурлуцькій, Дмитро Коляденко — славетній хореограф ведучий та співак; Андрій Kishe — співак та шоумен, Співаки Амадор Лопес и Олег Серафін (Rumbero’s) та інші.

У фінал рейтингу жінок вийшли: спортсменка Яна Клочкова; народна артистка Ольга Сумська; телеведуча та солістка групи «Пара Нормальних» Анна Добриднєва; ведуча, модель Габріелла Массанга; співачка Карина Плай, актриса и ведуча Катерина Гулякова; журналіст Марина Кінах, актриса Римма Зюбіна та інші.

«Людиною року» і «одеситом року» став лікар-стоматолог, засновник клініки Odessa First Private Dental Center Сергій Гончарук. «Одеситкою року» — Тетяна Воропаєва, засновниця компании «Рестораний аудит&Consulting» та «Сім’ї ресторанів Maman».

Номінанти рейтингу — є, ким пишатися.

Обличчям з обкладинки каталогу жінок-фіналісток обрана художниця і міжнародна благодійниця Елєн Фазал. Обличчям чоловічого каталогу — керівник міжнародної інвестиційної компанії «Nika Tech Family» Максим Слободянюк.

Заходьте на офіційний сайт проекту, щоб детальніше дізнатися про кожного з номінантів. Та, якщо у вас є проект або компанія, які потребують допомоги досвідченого маркетолога і бізнес-експерта — сайт Богдана Терзі вас обов’язково зацікавить.

Читайте також: ЕЛЬВІРА ГАВРИЛОВА, ПРОДЮСЕР «ТОП 100 ГОРДІСТЬ І КРАСА УКРАЇНИ: ЧОЛОВІКИ І ЖІНКИ», В ЦЬОМУ РОЦІ ПЕРЕВЕРШИЛА САМУ СЕБЕ

Читайте также:   Тимофій Нагорний: В Україні немає підлітка, який зміг би однією рукою проплисти 2 кілометри!

 

Не успеваете всё читать ?
Подпишитесь на рассылку Financoff.
Самое важное и интересное из
сегодняшних новостей вам на почту.

Это бесплатно.




Нет комментариев

Напишите комментарий

Your email address will not be published. Required fields are marked *