Ельвіра Гаврилова, продюсер «ТОП 100 Гордість і краса України: чоловіки і жінки», в цьому році перевершила саму себе

1 Ельвіра Гаврилова — продюсер і організатор головного світського заходу весни цього року.

Ось і залишилася позаду довгоочікувана дата — 22 березня 2019 року, день нагородження фіналістів другого щорічного топа «Гордість і краса України» в категоріях «Чоловіки» і «Жінки». Наш шеф-редактор Ельвіра Гаврилова — продюсер і головний організатор цього національного чарту, ідея його створення також належить їй. Проведений лише вдруге поспіль, щорічний рейтинг можна вже без перебільшення назвати традиційною подією світського життя України. Судіть самі: у 2018 році — 50 фіналістів і близько 300 гостей фінальної церемонії; в 2019-му — 200 переможців і понад 2000 гостей на нагородженні в Одеському національному академічному театрі опери та балету! Ось це називається: набрали обертів!

Рекордна червона доріжка, приголомшливий гала-концерт і розкішна гала-вечеря надовго запам’ятаються всім присутнім. Одеса приймала і вітала: всесвітньо відому співачку і діджея Sonique; знаменитих ведучих Дмитра Коляденко, Габріеллу Массангу, Соломію Вітвіцьку; українських і європейських політиків, чиновників, меценатів і продюсерів і, звичайно ж, переможців рейтингу: дві сотні найдостойніших чоловіків і жінок України.

Читайте также:   «Загін самогубців» залишиться без Дедшота

Організатори: це було важке завдання, але ми впоралися

Організатори зізнаються, що самі не очікували такого ажіотажу. Протягом тривалого відбору до них надійшло понад три тисячі заявок, тому кількість місць в фіналі довелося збільшувати. Але навіть при цьому вибір був неймовірно важким, повідомила Ельвіра Гаврилова. Генеральний продюсер працювала над ним разом з співпродюсером, власником рекламної компанії Amillidius Богданом Терзі і членами редакційної ради. Кінцева мета полягала не тільки в тому, щоб вибрати найбільш успішних, красивих, талановитих — але тих з них, хто демонструє високу соціальну відповідальність, а також готовий працювати (і вже робить це) на благо міжнародного іміджу України.

Відразу два титулу «Людина року» і «Одесит року» отримав лікар-стоматолог вищої категорії Сергій Гончарук за свою наукову, підприємницьку та благодійну діяльність. «Одеситка року» — Тетяна Воропаєва, втілення ідеї української гостинності, засновниця мережі ресторанів Maman і компанії «Ресторанний аудит & Consulting». Обличчям каталогу жінок-фіналісток обрано художницю Елен Фазал, що об’єднала Україну з Кіпром в своєму благодійному фонді допомоги дітям. Обличчям з обкладинки чоловічого каталогу став Максим Слободянюк — кращий молодий винахідник світу за версією WIPO.

Читайте также:   NASA створило карту покладів марсіанського льоду, яка повинна визначити місця висадки людей

4: Друга щорічна премія Топ-100 Гордість і краса вразила своєю масштабністю.

«Я захоплююся і щиро люблю всіх вас», — Ельвіра Гаврилова, продюсер

А крім того, в каталозі ТОП-100 «Гордість України: чоловіки»: Юрій Нікітін, генеральний директор компанії Mamamusic; Андрій Бурлуцький — заслужений артист, знаменитий викладач сценічної майстерності; Дмитро Коляденко — хореограф, танцівник, ведучий, співак; Андрій Kishe — співак, телеведучий, шоумен, продюсер, Амадор Лопес і Олег Серафін з групи Rumbero’s та інші.

В каталозі ТОП-100 «Гордість і краса України: жінки»: багаторазова олімпійська чемпіонка, «Героїня України» Яна Клочкова; народна артистка Ольга Сумська; співачка, телеведуча, солістка групи «Пара Нормальних» Анна Добриднєва; модель, актриса, ведуча Габріелла Массанга; Карина Плай — співачка телеведуча, продюсер, модель; Катерина Гулякова — українська актриса і телеведуча; Марина Кінах — прес-секретар Українського союзу промисловців і підприємців; Римма Зюбіна — актриса театру і кіно та інші.

Читайте также:   А ви «за» облаштування зелених зон на трамвайних коліях?

6: Знамениті гості і дивовижні учасники — Україна є, ким пишатися.

«Я відчуваю щире захоплення і любов до всіх учасників», — повідомила зі сцени Ельвіра Гаврилова. Продюсер додала, що ці почуття виникли в процесі близького спілкування з номінантами і знайомства з їх справами, життєвими принципами.

Повний список ТОП-100 чоловіків і ТОП-100 жінок, а також їх надихаючі історії дивіться на сайті проекту. Там же можна подати заявку на участь в ТОП-100 «Гордість і краса України» 2020 року, роботу над яким вже розпочато. Хочемо нагадати, що Ельвіра Гаврилова не обмежує свою діяльність Financoff і рейтингами топ-100. Ознайомтеся з повним списком проектів та досягнень молодої української продюсеркі на її персональному сайті.

Не успеваете всё читать ?
Подпишитесь на рассылку Financoff.
Самое важное и интересное из
сегодняшних новостей вам на почту.

Это бесплатно.




Нет комментариев

Напишите комментарий

Your email address will not be published. Required fields are marked *