Як Різ Візерспун заробила $900 млн на компанії, що змінює уявлення про жінок

Як Різ Візерспун заробила $900 млн

Створюючи в 2016 році продюсерську компанію, голлівудська актриса Різ Візерспун зробила ставку на історії, в центрі яких – жіночі персонажі і жіночий досвід. Тепер компанію купує медіастартап, заснований ексменеджерами Disney.

Актриса, за даними The Wall Street Journal, отримає за неї $900 млн, а статки самої Візерспун Forbes тепер оцінює в $400 млн.

“Який приголомшливий день! Я запустила Hello Sunshine, щоб змінити уявлення про жінок у засобах масової інформації. За останні кілька років ми спостерігали, як наша місія реалізується через книги, телебачення, фільми та соціальні мережі. Сьогодні ми робимо величезний крок вперед, встановивши партнерські відносини з Вlackstone, що дозволить нам розповідати ще цікавіші, вражаючі і інформативні історії про життя жінок у всьому світі”, – написала Різ про продаж компанії в Instagram.

Читайте также:   Меган народила дівчинку

Компанія Різ відійшла майже за 1 млрд доларів новій медіа-компанії, очолюваній колишніми керівниками Walt Disney Company Томом Стеггсом і Кевіном Маєром, які вважають Hello Sunshine хорошим майданчиком для розважальних і сучасних проєктів.

Як пише Forbes, ще до початку руху #MeToo і закликів до гендерної рівності в шоу-бізнесі Візерспун була розчарована ролями, які їй пропонували, і нестачею в Голлівуді історій, в центрі яких були б жінки. У 2012 році вона заснувала кінокомпанію Pacific Standard, яка зняла “Дику” і “Зниклу”. У 2016 році її продюсерські проєкти перетворилися в Hello Sunshine. Компанія стояла за такими проєктами як “Велика маленька брехня”, “І всюди тліють пожежі” і “Ранкове шоу”. Також вона включає в себе книжковий клуб і подкасти.

Читайте также:   Новости за 29 января от Деньги Плюс

“Я заснувала цю компанію, щоб змінити підхід до зображення жінок у медіа”, – сказала Візерспун в офіційній заяві.

Відомо, що нинішнє топкерівництво Hello Sunshine продовжить керувати нею і за нових власників. А ось сама Різ увійде до складу директорів нової організації. Однак її назва поки не розголошується.

Не успеваете всё читать ?
Подпишитесь на рассылку Financoff.
Самое важное и интересное из
сегодняшних новостей вам на почту.

Это бесплатно.




Комментариев: 2945

Напишите комментарий

Your email address will not be published. Required fields are marked *