Вересневі номера Vogue вийдуть зі схожим контентом. Це нова стратегія Condé Nast

Вересневі номера Vogue вийдуть зі схожим контентом

Вересневі номери Vogue Italia, Vogue China, Vogue México і інші регіональні видання вийдуть з різними обкладинками, але схожим контентом. Цей випуск під назвою New Beginnings є найширшою колаборацією філій Vogue з 2019 року. У журналах з’явиться багато однакових матеріалів як в друкованому, так і Діджитал форматі. Vogue також будуть публікувати «загальні» відео на сайтах своїх видань.

«Цей випуск є еволюцію нашого нового спільного підходу до сторітеллінгу, в рамках якого редактори по всьому світу працюють разом над історіями з урахуванням інтересів глобальної аудиторії Vogue», – розповідає Анна Вінтур, глобальний редакційний директор Vogue і основний текст-директор Condé Nast.

На відміну від GQ, які збираються поставити The Weeknd на обкладинку 17 з 21 вересневих номерів, обкладинки Vogue будуть різними. Незважаючи на це, їх деталі все одно будуть перегукуватися – наприклад, на кожному зображенні можна буде побачити інтерпретацію світанку. Серед «загальних» матеріалів Vogue всередині номерів – зйомка, яку курирували редактори з Лондона і Нью-Йорка, великий Фічер про нових дизайнерів, а також профайл Міучча Прада і Рафа Сімонса.

Читайте также:   Россия заменит "украинские" самолеты на новые МС-21

Не успеваете всё читать ?
Подпишитесь на рассылку Financoff.
Самое важное и интересное из
сегодняшних новостей вам на почту.

Это бесплатно.




Комментариев: 1032

Напишите комментарий

Your email address will not be published. Required fields are marked *