D’Arts Dance Project стали гостями міжнародного чемпіонату “Get2Groove”

В Ужгороді пройшов другий міжнародний чемпіонат з хіп-хоп танців «Get2Groove». Учасники D’Arts Dance Project були запрошені на усі дні фестивалю як члени журі, для проведення майстер-класів і, звісно ж, виступів. У день відкриття на заході були присутні учасники більш ніж 70 колективів з різних міст і країн, які, пізніше мали змогу позмагатися в майстерності танцю. Танцівники з Ужгорода, Івано-Франківську, Дніпра, Києва, Горішніх Плавнів, Вінниці, Рівно, Сум, Полтави, а також зі Словаччини, Угорщини, Польщі та Молдови зібралися разом для того, аби поділитися досвідом, навчитися чомусь новому та визначити найкращих.

D’Arts Dance Project став танцювальним хедлайнером другого дня фестивалю. Балет виступив зі своїми найкращими номерами: #EASY, Human, соло учасників та ін.. Також, в рамках фестивалю, Дарі Малікова презентувала свій авторський майстер-клас.

Читайте также:   Черная пятница: в США потратили $7,9 млрд

«Час від часу я проводжу майстер-класи – хочу поділитися своїм досвідом та знаннями й таким чином робити свій внесок у розвиток нашої танцювальної культури. Я провела майстер-клас для великої групи дітей різного віку та різного рівня підготовки на фестивалі «Get2Groove». Ох! Це було чарівно. Оскільки матеріал, що я підготувала – дуже складний, то моїм учням довелося нелегко, але вони впоралися і це тішить мне. Бажання й праця – запорука успіху. І ці діти точно це знають.» – ділиться Дарі своїми враженнями від майстер-класу.

В останній день фестивалю, важлива місія визначення найкращих танцюристів та їх нагородження лягла на плечі членів журі, до числа яких увійшли учасники команди D’Arts Dance Project: хореограф-постановник балету Дарі Малікова, і танцюристи – Іраклі Тодуа, Микита Стаценко й Олександр Прохоров.

Читайте также:   Телефоны белорусских подростков будут проверять на наличие порно

«Для мене велика честь, що D’Arts Dance Project запросили зайняти крісло журі та визначити найкращих. Дуже потішили учасники (конкурсанти) своєю майстерністю танцю – в українській танцювальній культурі стався великий ривок. І я вважаю, що в цьому заслуга подібних фестивалів.» – розповів Антон Торосян, продюсер та керівник D’Arts Dance Project.

«Get2Groove» – відомий в українському та східноєвропейському хіп-хоп середовищі танцювальний фестиваль. Проект співпрацює з Udance, а також фінансується Посольством США в Україні.

Читайте також: ДИЗАЙНЕР ЮЛІЯ АЙСІНА ГУЧНО ВІДСВЯТКУВАЛА СВІЙ ДЕНЬ НАРОДЖЕННЯ З ОЛІМПІЙСЬКИМИ ЧЕМПІОНКАМИ У CHAMPION HALL (ФОТО)

Не успеваете всё читать ?
Подпишитесь на рассылку Financoff.
Самое важное и интересное из
сегодняшних новостей вам на почту.

Это бесплатно.




Нет комментариев

Напишите комментарий

Your email address will not be published. Required fields are marked *