Дизайнер Юлія Айсіна гучно відсвяткувала свій День народження з олімпійськими чемпіонками у Champion Hall (ФОТО)

Провідний український дизайнер Юлія Айсіна відсвяткувала свій День народження. На честь цього вона влаштувала спорт-шик вечірку під назвою “ЗОЖ-Пи@деж”, на якій креативно та з гумором підійшла до трендової теми здорового способу життя. Святкування відбулося в столичному комплексі Champion Hall,  котрий повністю відповідав задуму вечірки – атмосфері спорту, шику та свята!

Юлія Айсіна зустрічала гостей у шикарному вбранні, а привітати дизайнерку прийшло більш ніж 150 гостей. Одним із яскравих номерів-сюрпризів став виступ команди сексуальних черлідерів ReD FOXES, які змусили гостей гучно аплодувати та захоплено спостерігати за їхнім виступом, котрий став сюрпризом для Юлії.  На цьому приємності не закінчилися – особливим подарунком стало відеопривітання від друзів, яке Айсіна дивилася зі сльозами щастя та посмішкою на обличчі.

Після перегляду відео святкування продовжилось тематичним частуванням від ресторану Champion Hall – гамбургери, сосиски та інші смаколики, котрими усі так люблять “грішити”. Юлія Айсіна зі своїм постійним креативом змогла здивувати усіх присутніх. Вечірка продовжилася запальними танцями та розіграшем подарунків, атмосферу вечору задавав музичний бенд. Ще одним номером свята став танок товстунок, які показали як жити в кайф, при тому, що кожна з них важила за 100 кг, а їх вік – за 40 років! Зала вибухнула оплесками!

І, звісно, як може пройти у дизайнера вечірка без фешн складової! Кульмінацією вечору став спортивний перформанс колекції Gofit Women by AYSINA. Моделями шоу стали українські олімпійські чемпіонки, які дефілювали по подіуму, створеному зі спортивних матів та презентували кожна свій вид спорту: Анастасія Архіпова – майстер спорту з фігурного катання, Ірина Мерлені – олімпійська чемпіонка з жіночої вільної боротьби, Анастасія Гаврильченко – срібна чемпіонка світу з бойових мистецтв, Тетяна Яловчак – перша українка, що підкорила сім вершин семи континентів світу, Крупеня Іванна – майстер спорту з дзюдо, майстер спорту міжнародного класу з боксу, Ольга Бібік – майстер спорту міжнародного класу з легкої атлетики, Рожкова Олена – майстер спорту з художньої гімнастики, засновниця черлідінгу в Україні, Несміх Оксана – учасниця команди черлідерів ReD FOXES, Ганна Тітімец – майстер спорту міжнародного класу з легкої атлетики, Уляна Пчолкіна – чемпіонка світу з пара-карате, Жінка України 2019, Ольга Харлан – фехтувальниця на шаблях, 5-кратна чемпіонка Світу. Дійство проходило під діджейську нарізку пісень про спорт та гімнастику. Тільки Юлія Айсіна могла зібрати на одному показі стільки топових жінок українського спорту! Цим перформансом дизайнерка анонсувала запуск нової лінії спортивного одягу.

 – Я щаслива, що мій Новий рік ми відсвяткували з друзями великою вечіркою! Мені дуже приємно, що запуск нової лінійки Gofit Women by AYSINA викликав стільки відгуків у гостей. Дякую всім за привітання та подарунки! У мене великі плани на цей рік і я відчуваю силу свою, команди, моїх партнерів та друзів! – поділилася дизайнер Юлія Айсіна.

По завершенню вечора на гостей та Юлію очікував креативний святковий торт, усипаний солодкими гамбургерами! Танці та святкування дня народження Юлії Айсіної в Champion Hall тривали до самого світанку!

Читайте також: УКРАЇНСЬКИЙ ХОРЕОГРАФ-ПОСТАНОВНИК «D`ARTS DANCE PROJECT» — ДАРІ МАЛІКОВА ЗНЯЛАСЯ В ДІСНЕЇВСЬКОМУ ФІЛЬМІ «ДАМБО»! (ФОТО)

Читайте также:   Юний українець здивував світ сальто з 20-кілограмовою штангою

Не успеваете всё читать ?
Подпишитесь на рассылку Financoff.
Самое важное и интересное из
сегодняшних новостей вам на почту.

Это бесплатно.




1 Комментарий

Напишите комментарий

Your email address will not be published. Required fields are marked *