Вийшла нова біографія Карла Лагерфельда – з коментарями Бернара Арно, Тома Форда і принцеси Кароліни Монакської

Вийшла нова біографія Карла Лагерфельда

Французька журналістка Libération Марі Оттаві випустила біографію Карла Лагерфельда під назвою «Карл». Книга заснована на інтерв’ю з Кароліною Монакською, Бернаром Арно, Алессандро Мікеле, Томом Фордом, Пако Рабаном, Карін Ройтфельд і Бруно Павловські – президентом fashion-напрямку Chanel.

Друзі та колеги легендарного модельєра поділилися історіями, пов’язаними з ним. Так, Бруно Павловські розповів про те, як Карл переживав кризу після падіння продажів Chanel в 1999 році. А Кароліна Монакська згадувала свою першу фотосесію, яка проходила в паризькій квартирі Лагерфельда в 1973 році. 16-річна принцеса позувала в нарядах модельєра, які він створив для Chloé.

«Моєю метою в цій книзі було помістити його життя в контекст історії моди, тому я думаю, що це не просто біографія Карла, це також книга про еволюцію індустрії моди», – розповідає Марі Оттаві.

Читайте также:   Театр танцю Foresight відсвяткує 13-річчя на сцені! (ФОТО + ВІДЕО)

Як обкладинки для книги Оттаві вибрала паспортні фотографії Лагерфельда, на яких він зображений без окулярів. «Я хотіла розповісти про кожну його грань, і ці фото розкривають іншу його сторону», – зазначає журналістка.

Два роки тому Оттаві взяла інтерв’ю у Карла Лагерфельда про роман з Жаком де Башер і на його основі написала книгу «Жак де Башер: денді в тіні». Біографію модельєра раніше випустив його охоронець Себастьян Жонд ( «Як справи, дорогий Карл?»), А книгу журналістки Le Monde Рафаель Баку під назвою «Кайзер Карл» планують екранізувати на Disney +.

Книга «Карл» Марі Оттаві вже доступна на Amazon.

Не успеваете всё читать ?
Подпишитесь на рассылку Financoff.
Самое важное и интересное из
сегодняшних новостей вам на почту.

Это бесплатно.




Нет комментариев

Напишите комментарий

Your email address will not be published. Required fields are marked *