Список корисних порад для трейдерів

  • Вірогідність втрати частини своїх коштів – лише частина процесу. Кожен починаючий трейдер повинен розуміти, що від програшів на валютному ринку ніхто не застрахований. Тому, дотримуйтеся основного правила – прибуток від операцій на валютному ринку повинен бути більший за збитки.
  • Для участі у торгах, розробіть чітко визначений план. Перед торгами, треба визначитися, яким об’ємом власних грошових коштів Ви готові ризикну та на яркий прибуток розраховуєте. Це і буде співвідношенням ризиків до дохідності. Успішні трейдери ніколи не вступають в торги без чітко встановленої мети.  
  • Забудьте про страх перед валютним ринком. Багато новачків відчувають надзвичайні побоювання щодо невизначеності та ризиків, які присутні на ринку Форекс. Але якщо стане сил перейти через усі психологічні фактори, Форекс пропонує безмежні можливості для збільшення свого капіталу.
  • Відповідальність за самостійно прийняті рішення. Успішні трейдери ніколи не відмовляються від особистої відповідальності. Звісно, можна приймати поради від авторитетних трейдерів, але відповідальність за проведення угоди лежить тільки на ваших плечах.

 

  • Не піддавайтеся жадібності. Коли торги починають складатися успішно, трейдери часто просто забувають про раніше заплановані цілі, сподіваючись на    подальшу вдалу позицію своєї торгівлі. Однак ринок дуже мінливий і треди можуть дуже швидко закінчитися. Як тільки буде досягнута цільова ціна, одразу знімайте прибуток або переведіть угоду у безубиток.
  • Вплив новин на торги. Збільшення об’єму торгів, спричинене будь-якою гучною подією, призводить до значного руху цін. В цей момент усі поради       трейдерів форексу направлені на використання короткострокових та швидких змін на ринку. Трейдери з невеликим досвідом, часто прагнуть до однієї        торгової операції на день, яка обіцяє їм значний прибуток.
  • Не піддавайтесь ілюзії. Якщо відкрита вами позиція програє, не треба залишатися на ринку в надії, що тенденція повернеться у необхідний бік. Просто        закрийте збиткову угоду і виходьте з ринку.
  • Контролюйте емоції. Причиною збитків часто є надемоційність та небажання слухати доцільні поради. Форекс потребує повного відключення емоцій у        разі проведення угоди.
  • Тренди – це Ваші друзі. Проводьте роботу у напрямку тренду – тоді прибуток буде зростати.

Читайте також: ЗАРОБІТОК НА ІНВЕСТИЦІЯХ – ІДЕАЛЬНА ФОРМА ПАСИВНОГО ДОХОДУ

Читайте также:   Новости за 2 февраля от Деньги Плюс

 

Не успеваете всё читать ?
Подпишитесь на рассылку Financoff.
Самое важное и интересное из
сегодняшних новостей вам на почту.

Это бесплатно.




1 Комментарий

Напишите комментарий

Your email address will not be published. Required fields are marked *