Сила прихованих емоцій

Сьогодні я, Олена Гіяновская, керівник і власник Центру емоційного здоров’я Amograce – Одеса, хочу запропонувати читачам свого блогу прислухатися до міркувань про емоції як ресурс для досягнення мети, ресурс підтримки і зміцнення вашої стресостійкості.

Сьогодні вже ніхто не буде сперечатися про те, що емоції необхідні, щоб впоратися з викликами сучасного світу. І непросто емоції, а сильні і чисті. Можна, звичайно, жити в обіймаї зі стресом або в постійній апатії, зрідка вириваючись з неї спалахом гніву або образи – що називається «прорвало». На жаль, багато хто так і застрягли на цьому рівні, «приручивши» різні психосоматичні стани.

Сьогодні в світі не існує загальнодоступної емоційної освіти, яка навчила б людей працювати зі своїми і чужими емоційними станами. Світ тільки почав цікавитися емоційним інтелектом і його можливостями, тому місія компанії Shabshai Technology, частиною якого є Центр емоційного здоров’я Amograce – Одеса, зробити емоційну освіту доступною кожному, щоб люди навчилися емоційної гігієни, як вони навчилися чистити зуби і мити руки.

Читайте также:   Ірина Бондарєва: Жіноча енергія в бізнесі - це справжній каталізатор позитивних змін та досягнень

Важливо навчитися розкривати красу палітри своїх емоцій, і в першу чергу для себе. Давати їм шанс розквітнути і подарувати нам прекрасні аромати наповненою радістю і щастям життя. Для цього потрібно навчитися працювати з внутрішньою енергією Амогрейс (amo – майстер + grace-божественність милість), з її витоками, прихованими в підсвідомості.
Скажений темп життя, кар’єра, оточення – все це потенційне джерело стресу і негативних емоцій. На жаль, нас ніде не вчать, як впоратися з вигоранням, образою і гнівом, хоча для нашого успіху і щастя це чи не найважливіше. У медіа багато говорять і пишуть про те, як давати відсіч кривдникові, маніпулятору або енергетичного вампіра, але мало хто знає дійсно ефективні технології захисту. Творці методів центру Amograce Галина і Єфим Шабшай все життя присвятили роботі з таким складним механізмом, як наші емоції, тому сміливо рекомендую вам розроблену ними методику емоційного відродження через Творчу енергію Амогрейс, яку ми використовуємо в центрі.

Читайте также:   Новости за 7 февраля от Деньги Плюс

Отримавши потрібні навички, ви з часом навчитеся відпускати стрес і негатив миттєво, ні на секунду не утримуючи його в собі.
Енергія Амогрейс впорядковує нашу свідомість, вчить розрізняти і контролювати розум і емоції, що дає нам таке важливе вміння, як мультизадачність. Швидко перемикання з одного завдання на інше, з розуму на емоції, з інтуїції на мислення, з розслабленості до бадьорості – все цього можна досягти і для цього в нашому Центрі були розроблені спеціальні технології.

Ви знаєте, що всередині нас міститься енергія чистої Любові, діставшись до якої, ми переживаємо катарсис (від грец. «Очищення») або стан сингулярності?
У цей момент відбувається очищення від гніву, образ, стрес-блоків, обмежень і всього того, що заважає нам насолоджуватися життям і її неоціненними митями. У Центрі емоційного здоров’я Amograce ми вважаємо це фіналом тривалого процесу емоційного детоксу, цієї сучасної технології самоочищення.

Читайте также:   Новости за 4 апреля от Деньги Плюс

Всі процеси очищення супроводжуються неймовірним припливом емоційних сил. У цей момент перевернути гори, відправитися до нових горизонтів, розібратися з нерозв’язними проблемами, закінчити з відносинами, які вичерпали себе – здається нам легким завданням, адже саме через емоції можна отримати Підтримку 4-го виміру.

Негатив (той же стрес) – це шар пилу, що приховує наші справжні емоції. Прибравши його, ми зможемо почати рухатися далі – до нових можливостей і нашої нової особистості. Але як не парадоксально це звучить, негатив водночас наш союзник, якщо навчимося з ним працювати. Стрес стимулює рухатися далі і виходити зі звичних умов, оскільки ми вже не відчуваємо колишньої безпеки і комфорту.

Головне, щоб страх або інша негативна емоція не роз’їли нас зсередини, а стали каталізатором нового рішення і драйвером розвитку, підвищення якості нашого життя.

Не успеваете всё читать ?
Подпишитесь на рассылку Financoff.
Самое важное и интересное из
сегодняшних новостей вам на почту.

Это бесплатно.




Нет комментариев

Напишите комментарий

Your email address will not be published. Required fields are marked *