Tesla відкликає 15 тисяч електрокарів через брак

Їх приберуть з авторинків США та Канади

Компанія американського виробника Ілона Маска з виробництва Tesla відкликала автомобілі Model X через критичну проблему, яка може привести до втрати управління та аварії. Всього з авторинків США та Канади приберуть 15 тисяч машин. Про це повідомляє Reuters.

– Компанія Tesla вирішила відкликати 15 тисяч автомобілів, переважно Model X, через проблеми з підсилювачем керма. Йдеться переважно про автомобілі, зібраних до жовтня 2016 року. Суть технічної проблеми полягає в тому, що болтове кріплення підсилювача керма під час експлуатації автомобіля може заіржавіти та зламатися, – пише видання.

Представники компанії відзначили, що корозія болтів може статися за умови, якщо автомобіль експлуатується в холодних регіонах, де для боротьби з ожеледицею використовується соляний розчин.

Читайте также:   Дослідники знайшли рішення проблеми повільного інтернету по Wi-Fi

Tesla Model X – повнорозмірний електричний кросовер виробництва компанії Tesla. Прототип вперше представили в Лос-Анджелесі 9 лютого 2012 року. Комерційні постачання почалися 29 вересня 2015 року. Tesla Model X розробляється на базі платформи Tesla Model S і збирається на основному заводі компанії у Фрімонті, штат Каліфорнія.

Не успеваете всё читать ?
Подпишитесь на рассылку Financoff.
Самое важное и интересное из
сегодняшних новостей вам на почту.

Это бесплатно.




Нет комментариев

Напишите комментарий

Your email address will not be published. Required fields are marked *