Принц Гаррі розповів про складні стосунки з батьком

Принц Гаррі розповів про стосунки з батьком

Принц Гаррі став гостем нового подкасту Armchair Expert, який веде актор Декс Шепард. Під час бесіди він розповів про свої складні стосунки з батьком – принцом Чарльзом.

Як пише FOX News, чутки про проблеми Чарльза з його батьками – королевою Єлизаветою II і покійним принцом Філіпом – ходять вже давно. Це підтвердив і Гаррі, який зазначив, що Чарльз ставився до нього так само, як ставилися до нього мама і тато. За його словами, обстановка була настільки напруженою, що він почав замислюватися про відхід з королівської сім’ї, коли йому було трохи за двадцять. Таким чином, він спростував думку, що Меган Маркл вплинула на його рішення залишити королівський спосіб життя.

Читайте также:   Самые необычные случаи наследования

Також Гаррі згадав принцесу Діану і труднощі, з якими зіткнулася вона: “У будь-якому випадку, людині генетично передаються біль і страждання батьків. Ми, вже як сформувалися батьки, повинні робити все можливе, щоб сказати своїм дітям: “Знаєш що? Це трапилося зі мною, тому я зроблю так, щоб ти з цим не зіткнувся”.

Герцог Сассекський підкреслив, що хоче розірвати порочне коло виховання, який існував в його родині. За його словами, Чарльз ставився до нього так само холодно, як Єлизавета і Філіп ставилися до самого Чарльзу. Тепер він зробить все, щоб такого ж не повторилося з його дітьми: “Я знаю, що це пов’язано з батьками мого батька. Тому я думаю про те, як змінити ситуацію в своєму випадку. Я перевіз всю свою сім’ю в США, і це не було планом. Іноді необхідно приймати рішення, ставлячи на перше місце свою сім’ю і своє психічне здоров’я. Живучи тут зараз, я відчуваю себе по-іншому. Я відчуваю себе вільніше. Я можу без проблем покататися з Арчі на велосипеді, хоча раніше такої можливості не було”.

Читайте также:   ЛОНДОНСЬКА ФОНДОВА БІРЖА: ІСТОРІЯ І СУЧАСНІСТЬ

Свою розповідь Гаррі закінчив тим, що назвав свою королівську життя сумішшю «Шоу Трумана» і перебуванням в зоопарку. А свої божевільні вечірки в молодості він пояснив дитячими травмами. Гаррі зазначив, що Меган Маркл дуже підтримала його, коли закликала звернутися до фахівця з психічного здоров’я.

Не успеваете всё читать ?
Подпишитесь на рассылку Financoff.
Самое важное и интересное из
сегодняшних новостей вам на почту.

Это бесплатно.




Нет комментариев

Напишите комментарий

Your email address will not be published. Required fields are marked *