Олександр Прохоров і Анна Різатдінова повернулися у шкільні роки з Монатіком на паркеті «Танці з Зірками» (ФОТО + ВІДЕО)

У неділю відбувся вже дев’ятий ефір проекту «Танці з Зірками», пар з кожним разом стає все менше і менше, а конкуренція росте неабияка. Цей ефір проекту був присвячений танцям з дітьми: учасники згадували своє дитинство, ділилися особистими історіями та станцювали з дітками!

Не перестає доводити свою першість на паркеті пара хореографа і танцівника Олександра Прохорова та гімнастки Анні Різатдінової, котрі блискуче виконали хіп-хоп під трек MONATIK «LOVE IT ритм» разом з дітьми з KaZus Crew.

За задумом номера Олександр й Анна – учні, що нудьгують за останніми партами, але зовсім не можуть встояти перед спокусою зірвати урок і станцювати!

Шкільні яскраві картаті костюми добре підкреслили бунтарський дух танцю, а запальні діти, що також танцювали у номері, зробили танець атмосферним і яскравим, розтопили серця суддівського складу проекту.

Читайте также:   Джонні Деппа звинуватили у крадіжці тексту пісні у в'язня

Хіп-хоп від пари Прохоров-Різатдінова – це поєднання ідеальної техніки, щирих емоцій та потужного драйву, що не могли не помітити судді та глядачі проекту.

Юрій Горбунов зазначив, що Олександр та Анна – єдина пара, під час виступу якої пританцьовували всі судді! Екатерина Кухар та Франсіско Гомес не змогли всидіти на своїх місцях і у прямому ефірі повторити рухи з постановки пари! Не часто так відбувається, що суддям захотілося повторити цей яскравий хіп-хоп, от як Прохоров і Різатдінова запалили зал!

У своїх коментарях та оцінках, Франсіско Гомес потішив пару заповітним «Love, love, love», а Катерина Кухар поділилася, що вона у повному захваті від номера! За словами Влада Ями, цій парі під силу абсолютно усе: від бальних танців до хіп-хопу. А легенда бальних танців, Григорій Чапкіс, син котрого, до речі, тренер з хіп-хопу, відзначив користь цього танцю для сучасного покоління дітей та високо оцінив виступ Прохорова і Різатдінової.

Читайте также:   Валерий Жидков назвал Одессу хорошим полигоном для испытаний

Хіп-хоп пари під хіт Монатіка викликав захват у суддів проекту і отримав заслужені 40 балів, вже втретє! Так, вшосте пара посіла перше місце у турнірній таблиці цього сезону проекту «Танці з Зірками». Безумовно, більшість рішень на проекті приймають глядачі, й за підсумками глядацького голосування пара Олександра Прохорова і Анни Різатдінової пройшла далі та вже готує нову постановку для десятого прямого ефіру, у неділю на 1+1.

Не успеваете всё читать ?
Подпишитесь на рассылку Financoff.
Самое важное и интересное из
сегодняшних новостей вам на почту.

Это бесплатно.




Нет комментариев

Напишите комментарий

Your email address will not be published. Required fields are marked *