Венеціанський фестиваль-2021: кращі образи церемонії відкриття

В Італії стартував один з найбільш очікуваних Кіномарафонiв світу – 78-й сезон Венеціанського фестивалю. Нас чекає чимало обговорюваних прем’єр: від стрічки «Спенсер» з Крістен Стюарт до «Дюни» з Зендеей і Тімоті Шаламе в головних ролях. У день відкриття на килимовій доріжці були присутні чимало зірок першої величини: від Пенелопи Крус і до Хелен Міррен. Показуємо найбільш вражаючі вбрання гостей, яких ми чекали особливо сильно.

Розклад кінопоказів в цьому році насичено, як ніколи. Однією з найбільш очікуваних прем’єр стане новий фільм «Спенсер» про життя принцеси Діани. Показ стрічки з Крістен Стюарт у головній ролі відбудеться 3 вересня, і саме цій картині критики пророкують успіх. Правда, конкурентів у боротьбі за «Золотого лева» у режисера Пабло Ларраін буде чимало – після довгої перерви новий кіносезон особливо багатий на прем’єри. У конкурсі представлені науково-фантастичний блокбастер Дені Вільнева «Дюна» з Зендеей і Тімоті Шаламе, історичний трилер «Остання дуель» Рідлі Скотта з Джоді Комер, фільм жахів «Минулої ночі в Сохо» Едгара Райта з Анею Тейлор-Джой, стрічка Джейна Кемпіон “Влада пса” з Бенедиктом Камбербетчем і багато інших довгоочікуваних стрічок, виробництво яких було відкладено через коронавiрус.

Зірки теж скучили по заходам. На острів Лідо, де проходить фестиваль, вже з’їхалися вершки суспільства, які збираються блиснути на килимовій доріжці в цьому кіносезоні. Показуємо, хто з них підготувався до першого дня фестивалю особливо відповідально.

dev :