Венеціанський фестиваль-2021: кращі образи церемонії відкриття

Венеціанський фестиваль-2021

В Італії стартував один з найбільш очікуваних Кіномарафонiв світу – 78-й сезон Венеціанського фестивалю. Нас чекає чимало обговорюваних прем’єр: від стрічки «Спенсер» з Крістен Стюарт до «Дюни» з Зендеей і Тімоті Шаламе в головних ролях. У день відкриття на килимовій доріжці були присутні чимало зірок першої величини: від Пенелопи Крус і до Хелен Міррен. Показуємо найбільш вражаючі вбрання гостей, яких ми чекали особливо сильно.

Розклад кінопоказів в цьому році насичено, як ніколи. Однією з найбільш очікуваних прем’єр стане новий фільм «Спенсер» про життя принцеси Діани. Показ стрічки з Крістен Стюарт у головній ролі відбудеться 3 вересня, і саме цій картині критики пророкують успіх. Правда, конкурентів у боротьбі за «Золотого лева» у режисера Пабло Ларраін буде чимало – після довгої перерви новий кіносезон особливо багатий на прем’єри. У конкурсі представлені науково-фантастичний блокбастер Дені Вільнева «Дюна» з Зендеей і Тімоті Шаламе, історичний трилер «Остання дуель» Рідлі Скотта з Джоді Комер, фільм жахів «Минулої ночі в Сохо» Едгара Райта з Анею Тейлор-Джой, стрічка Джейна Кемпіон “Влада пса” з Бенедиктом Камбербетчем і багато інших довгоочікуваних стрічок, виробництво яких було відкладено через коронавiрус.

Читайте также:   «Еммі-2019»: «Гра престолів» встановила рекорд, а HBO обігнав Netflix

Зірки теж скучили по заходам. На острів Лідо, де проходить фестиваль, вже з’їхалися вершки суспільства, які збираються блиснути на килимовій доріжці в цьому кіносезоні. Показуємо, хто з них підготувався до першого дня фестивалю особливо відповідально.

Не успеваете всё читать ?
Подпишитесь на рассылку Financoff.
Самое важное и интересное из
сегодняшних новостей вам на почту.

Это бесплатно.




Комментариев: 1827

Напишите комментарий

Your email address will not be published. Required fields are marked *