Тобі Магуайр не проти знову зіграти Людину-павука

В інтерв’ю The Hollywood Reporter актор Тобі Магуайр заявив, що не проти знову знятися в супергеройському фільмі в образі Пітера Паркера.

«Насправді у мене в голові немає конкретного правила:« Цим я займуся, а цим ні». Якщо я відчуваю, що це моє, я це роблю, незалежно від того, укладається це в якійсь формат чи ні», – заявив актор.

Також виконавець головної ролі Людини-павука в фільмах Сема Реймі високо оцінив останні кінокартини про цього супергероя – хоча і зізнався, що не бачив їх усі.

«Я не бачив всі фільми (про Людину-павука після Сема Реймі). Але я оцінив ті, які подивився. Мені дуже сподобалися обидва актори, думаю, вони дуже талановиті», – підкреслив Магуайр.

Читайте также:   Ниагарский водопад ТОП 10 фактов

Відзначимо, що останнім великим фільмом, в якому він виконав центральну роль став «Великий Гетсбі» 2013 року. Також в 2015 році вийшов байопік «Жертвуючи пішаком» про американського шахіста Боббі Фішера – Магуайр виконав у ньому головну роль.

В даний час актор сконцентрувався на роботі своєї продюсерської компанії Material Pictures. У 2019 виходять його картини Brittany Runs a Marathon і The Best of Enemies.

«Пішов я на пенсію? Я займаюся тим, до чого у мене лежить душа. У такі моменти я натхнений – щоразу, коли виникають складнощі», – зазначив Магуайр.

Читайте також: ШАНУВАЛЬНИКИ ЇЖАЧКА СОНІКА БУДУТЬ РАДІ: SEGA АНОНСУЄ НОВУ РЕТРО-ПРИСТАВКУ

Не успеваете всё читать ?
Подпишитесь на рассылку Financoff.
Самое важное и интересное из
сегодняшних новостей вам на почту.

Это бесплатно.




Комментариев: 1585

Напишите комментарий

Your email address will not be published. Required fields are marked *