Результати щорічної премії MTV Movie & TV Awards-2019

18 червня в Сполучених Штатах Америки оголосили переможців щорічної премії MTV Movie & TV Awards-2019, яких вибирали глядачі всієї планети. Нагороди вручають за найкращі фільми та серіали. Про це повідомляє прес-служба MTV.

Кращий фільм – блокбастер “Месники: Фінал”. Зіграв у ньому Таноса Джош Бролін став “найкращим екранним лиходієм”, а Роберт Дауні-молодший “кращим героєм”. 22 квітня відбулася світова прем’єра цієї картини, 25 квітня “Месники: Фінал” змогли побачити українці. Фільм отримав високу оцінку за режисуру, акторську майстерність і емоційність. Критики відзначили картину як кульмінацію історії 22 фільмів.

Найкращий серіал – “Гра престолів”, завершальний 8-й сезон якого світ побачив 14 квітня. Телесеріал отримав високі відгуки глядацької аудиторії, ставши одним з найбільш крупнобюджетних проектів на сучасному американському телебаченні і найдорожчим в жанрі фентезі. Багато критиків вважають надмірною кількість ненормативної лексики, натуралістичних сцен вбивств, еротичних сцен і натяків сексуального характеру, але це не завадило творцям і акторам картини завоювати серця мільйонів глядачів.

Краща роль у фільмі – Леді Гага за “Народження зірки”. Завдяки дебютній режисерській роботі Бредлі Купера співачку номінували на кінопремію “Оскар” як “кращу актрису”. У підсумку вона отримала нагороду за “кращу пісню”.

Краща роль в серіалі – Елізабет Мосс за “Розповідь служниці”. Прем’єра третього сезону телесеріалу відбулася 5 червня. Ряд критиків провели в сюжеті паралелі з ідеями сучасних джихадистів, салафітів і ваххабітів, зокрема їх знецінення прав людини, особистого простору, виправдання насильства в ім’я моральних, релігійних тлумачень, ставлення до жінок, як до об’єктів власності і торгівлі, переслідування і вбивство ідеологічно неугодних людей на тлі повсюдного святенництва.

Кращий поцілунок – Ноа Сентінео і Лана Кондор “Всім хлопцям, яких я любила раніше”. Американська романтична комедія підкорила серця багатьох підлітків. Сюжет її досить простий, але чіпляє. Стрічка розповідає про старшокласницю Ларі Джин, яка пише листи вподобаним хлопцям. Після вона ховає їх замість того, щоб відправити. Одного разу її таємниця розкривається і вона робить все можливе для того, щоб про її таємні листи ніхто не дізнався.

Краща комедійна роль – Ден Леві за “Шіттс Крик”. Цей комедійний ситком почав транслюватися в 2015-му році. Серіал розповідає про сімейство Роузів, якому довелося зіткнутися з великими неприємностями. Практично все своє життя вони жили в достатку і не звикли в чому-небудь відмовляти собі. Ніхто з них навіть подумати не міг про те, що одного разу їх життя зміниться найрадикальнішим чином. Сімейний бізнес терпить крах, після чого сім’я змушена переїхати в невелику сільську громаду Шіттс Крик, яку вони купили кілька років тому заради розваги.

Краща бійка – Капітан Марвел проти Мінн-Ерви в “Капітан Марвел”. Американський супергеройський фільм вийшов на екрани 7 березня 2019 року. Фільм, заснований на персонажі Керол Денверс, знаходився в розробці в Marvel Studios вже з травня 2013 року. Дата виходу була вперше оголошена в жовтні 2014 року, а в квітні 2015 року Marvel найняв сценаристів Перлман і ЛеФов.

Прорив року – Ноа Сентінео (Пітер Кавинський) “Всім хлопцям, яких я любила раніше”.

Кращий переляк – Сандра Буллок (Мелорі) “Пташиний короб”. Постапокаліптичний хорор-фільм, режисером якого є Сюзанна Бір. Світова прем’єра фільму відбулася 12 листопада 2018 року на фестивалі Американського інституту кіномистецтва, в США картина вийшла в обмежений прокат 14 грудня. Головною героїнею є Мелорі (актриса – Сандра Буллок), вагітна художниця в розлученні. Їй належить пройти дуже довгий шлях небезпеки, дружби, вірності, зради. На цьому шляху вона повинна буде охороняти своїх дітей від істот, на яких не можна дивитися: у людей виникає схильність до суїциду.

Спеціальна премія “Визнання покоління” – Дуейн Джонсон. Американський рестлер і кіноактор, відомий також під псевдонімом Скала вже давно підкорив серця шанувальників.

У 2000 році Джонсон написав автобіографічну книгу “The Rock Says”, яка дебютувала на першому місці в списку бестселерів New York Times. З 2001 року він почав зніматися в кіно, а в 2002 році виконав головну роль у фільмі “Цар скорпіонів”. Його гонорар в 5,5 мільйона доларів був занесений в Книгу рекордів Гіннесса як найвищий гонорар за першу головну роль. Джонсон знявся в таких фільмах, як “Мумія повертається”, “Широко крокуючи”, “Скарб Амазонки”, “Doom”, “Зубна фея”, “Копи в глибокому запасі”, “GI Joe: Кидок кобри 2”, “Геракл” , “Форсаж”.

У серпні 2018 року Джонсон зайняв друге місце в рейтингу найбільш високооплачуваних акторів року за версією журналу Forbes. За 12 місяців він заробив $ 124 млн.

Читайте также:   Джаміла Джаміл приєдналася до акторського складу серіалу «Жінка-Халк»

Не успеваете всё читать ?
Подпишитесь на рассылку Financoff.
Самое важное и интересное из
сегодняшних новостей вам на почту.

Это бесплатно.




Комментариев: 2

Напишите комментарий

Your email address will not be published. Required fields are marked *