Може бути по-іншому: відомий піаніст покаже одеситам нову класику

23 серпня о 20:00 у Літньому театрі «Морвокзал» піаніст Ярослав Олійник представить «Grand Rock Piano Show» — масштабне шоу в рок-жанрі з головним інструментом — роялем.

Основну програму складають світові хіти, саундтреки до кінофільмів, авторські композиції, а також класична музика в рок-обробці.

«Глядач, який приходить в Філармонію, може бути непідготовленим сприймати класичну музику протягом півтора-двох годин. «Grand Rock Piano Show» дозволяє почути Бетховена або Баха в рок-обробці, і сприймати складні класичні композиції в такому вигляді слухачеві набагато комфортніше», — підкреслює Ярослав Олійник.

Ярослав — піаніст-віртуоз, композитор, імпровізатор, новатор музики в стилі симфонічного року. У шоу «Дивовижні люди» 24-річний Ярослав вразив українців своїми вміннями. Артист має звуковисотний слух і здатний переводити цифри в ноти, а ноти — в цифри. Імпровізації піаніста підкорили 12 країн Європи, крім того, Ярослав — лауреат фортепіанних конкурсів України, Чехії, Німеччини, Італії, Іспанії та Франції.

Читайте также:   Одесити з інвалідністю зможуть безкоштовно освоїти спеціальності в сфері IT

Відзначимо, що хлопець займається музикою з дитинства і каже, що батьки завжди підтримували та допомагали розвивати його здібності. Однак батько музиканта трагічно загинув, захищаючи Ярослава. Сергій Олійник був учасником АТО і отримав смертельні ножові поранення при захисті сина біля метро «Золоті Ворота» в Києві. Це сталося 22 червня 2017 року.

Не успеваете всё читать ?
Подпишитесь на рассылку Financoff.
Самое важное и интересное из
сегодняшних новостей вам на почту.

Это бесплатно.




Нет комментариев

Напишите комментарий

Your email address will not be published. Required fields are marked *