Урочиста церемонія нагородження фіналістів рейтингу «ТОП 100: Гордість та краса України»

Як це було

22 березня в Одеському національному академічному театрі опери та балету пройшов довгоочікуваний захід – вручення національної премії «ТОП 100: Гордість та краса України».
З огляду на реакцію шановних учасників рейтингу та гостей урочистого заходу — «усе пройшло на вищому рівні, з голлівудським розмахом».

Найдовша в Європі червона килимова доріжка, дві сотні учасників із сім’ями, тисячі запрошених, дивовижна шоу-програма, найбільші плеяди зірок на одному квадратному метрі, унікальні перформанси від артистів цирку і навіть граціозні коні – усе це і навіть більше чекало на одеситів та гостей міста в рамках вручення загальнонаціональної премії «ТОП 100: Гордість та краса України».

Підготовка до церемонії почалася заздалегідь – майже за добу до початку свята. Розпорядженням мера Одеси Геннадія Труханова, відповідно до статті «Про місцеве самоврядування», з метою організації культурного дозвілля населення, залучення уваги до Одеси як до центру розвиненої духовної культури – Департаменту культури і туризму Одеської міської ради було наказано створити режим максимального сприяння проведенню заходу, а Департаменту муніципальної безпеки, спільно з Головним управлінням Національної поліції в Одеській області – забезпечити охорону громадського порядку на весь час проведення свята.

Уже з ранку 21 березня був скорегований автомобільний рух у районі Театральної площі, щоб ніщо не заважало монтажу унікальної «червоної доріжки».

Засновниця, головний продюсер і муза проекту Ельвіра Гаврилова та співпродюсер Богдан Терзі вирішили цього року не їхати до Києва чи Львова, а організувати подію в рідній Одесі. Як зазначила Ельвіра Гаврилова, «здійснилася давня мрія, а саме – проведення урочистої церемонії нагородження у стінах легендарного Одеського національного академічного театру опери та балету».

До речі, граціозні коні з чарівними наїзницями в українських національних костюмах і карети роз’їжджали по червоній доріжці не просто так. Ельвіра Гаврилова, крім журналістики, бізнесу і освітньої діяльності, також активно займається благодійністю і є засновницею благодійного проекту «Charity Calendar». Саме під час урочистого відкриття червоної доріжки відбулася презентація вже другого за рахунком благодійного проекту (перший «Charity Calendar» був презентований у грудні 2018-го в рамках церемонії нагородження фіналістів проекту «ТОП 100: Основа економіки України. Компанії»). На сторінках яскравого календаря можна побачити 12 гарних жінок, чоловіків і дітей України в національних костюмах світу. У рамках презентації «Charity Calendar» в українських національних костюмах на червоній доріжці з’явилися чарівні представниці сім’ї Бондарчуків — успішна бізнес-вумен і громадський діяч Наталія із донечкою Анастасією, яка, до речі є обличчям рейтингового проекту «Майбутнє України. Діти-2018». Також до благодійного проекту долучилися співачка СолоХа, відома мисткиня і меценат Елєн Фазал. На особисту подяку заслуговує Ірина Бобровник, засновниця бренду «Colombina», яка підготувала неперевершені національні костюми для учасників благодійного проекту «Charity Calendar». Усі гроші від продажів яскравих глянцевих календарів пішли на благодійну діяльність і поміч нужденним.

RUMBERO’S і Ельвіра Гаврилова

У світлі спалахів фотокамер, під оглушливі оплески публіки, червоною доріжкою крокували найуспішніші, найгарніші, найяскравіші представники української нації.
Серед запрошених до нашого міста зірок були українська актриса і телеведуча, Народна артистка України Ольга Сумська; Заслужений журналіст України, прес-секретар СППУ Марина Кінах; група «Rumbero’s»; британська співачка і діджей Sonique; актриса і телеведуча Римма Зюбіна,; шоумен, танцюрист і співак Дмитро Коляденко; журналіст і ведуча каналу «1+1» Соломія Вітвіцька; актриса Катерина Гулякова; актриса Сніжана Єгорова; співачка Карина Плай; Народна артистка України Катерина Бужинська; ведуча 5 каналу Габріелла Массанга; Народна артистка України Наталія Шелепницька; співак і шоу-мен Андрій Кіше та багато інших.

Читайте также:   Атом противостояния

Владлена Пономаренко, Валерія Зарицька, Габріелла Массанга

На червоній килимовій доріжці, крім фіналістів рейтингу і представників українського шоу-бізнесу, були присутні понад 2000 гостей з різних куточків світу. Це друзі проекту з Монако, Лондона, Варшави, Лісабона і Мадрида. Також почесними гостями рейтингу стали представники української влади.

Продюсер Ельвіра Гаврилова наголосила: «Мені хотілося б, щоб Україна викликала щиру любов. Наші люди чудові – треба розповідати про них якомога більше!»

Сергій Гончарук, Ельвіра Гаврилова, Світлана Олауленко, Ахмеров Олександр

У затишному внутрішньому дворі Оперного театру — у сквері «Пале Рояль» – для гостей був організований фуршет з живою музикою, де усі мали змогу поспілкуватись, поділитись враженнями і зробити фото на пам’ять про яскравий вечір.

Далі за розкладом відбувся урочистий гала-концерт із церемонією нагородження видатних жінок і чоловіків — кращих із кращих представників українського суспільства.

Ведучими церемонії нагородження стали Соломія Вітвіцька і Дмитро Коляденко, а розпочався гала-концерт з виступу зірки світового масштабу, британської співачки і діджея Sonique.

Sonique

Обличчями рейтингу-2019 стали художниця, голова благодійного фонду і політик Елєн Фазал і кращий молодий винахідник світу (WIPO), tech-підприємець, інвестор, засновник і керівник міжнародної інвестиційної компанії «Nika Tech Family» Максим Слободянюк.

Окремо хочеться також виділити і фіналістів рейтингу в номінації «Одесит року». Ними стали лікар-стоматолог вищої категорії, кандидат медичних наук, науковий співробітник і засновник «Odessa First Private Dental Center» – Сергій Гончарук. А «Одеситкою року» була заслужено визнана рестораторка, засновниця та власник ресторанної мережі «Сім’я ресторанів MAMAN» та компанії «Ресторанний аудит & Consulting» – Тетяна Воропаєва.

Читайте также:   Гайтана в Одессе устроит тайное свидание в порту (фото)

Розкішну залу Оперного театру наповнювали гучні оплески кожного разу, коли на сцену виходили фіналісти багатьох номінацій. Вихід кожного з фіналістів супроводжувався показом особистого відеоролика, що розповідав про їхній особистий внесок у розвиток української економіки і суспільства.

Коли усі почесні нагороди було вручено, на сцену Одеського оперного театру знову вийшла дивовижна Sonique. Та сюрпризи того вечора на цьому не закінчилися – по завершенні урочистого гала-концерту на фіналістів і почесних гостей проекту чекала вишукана гала-вечеря в одному з найкращих клубів України – «Ministerium».

У «Ministerium» гості мали змогу насолодитися яскравою шоу-програмою від володарів кубка світу 2018 – шоу-балету «Зірки Сходу». На сцені виступали Дмитро Коляденко з новою програмою, група «Пантерас» та багато інших талановитих зірок українського шоу-бізу.

Почесний партнер проекту – інвестиційний-ювелірний будинок «Magnat Diamonds» – привітав чарівну Елєн Фазал, обличчя обкладинки – 2019, і презентував їй цінний дарунок, яким став розкішний діамант.

Почесна публіка насолоджувалась вишуканою атмосферою одеського закладу до пізньої ночі і, залишаючи стіни клубу «Ministerium», висловлювала своє захоплення і подяку організаторам за неймовірний вечір.

Наші фотографи:

Vyacheslav Kotlyarenko
kotlyarenkophoto

photo@innapachkina

За надання шикарних авто висловлюємо подяку:

Офіційному дилеру Volkswagen в Одесі – Автомобільний Дім

Компанії Emerald Motors, офіційному дилеру BMW, MINI & BMW Motottad в Одесі

 

 

 

 

Не успеваете всё читать ?
Подпишитесь на рассылку Financoff.
Самое важное и интересное из
сегодняшних новостей вам на почту.

Это бесплатно.




Нет комментариев

Напишите комментарий

Your email address will not be published. Required fields are marked *