Менше золота, більше кольорів: як пройшов кутюрний показ Schiaparelli

Квіти, що розпустилися на сукнях і птахи, що гордо сидять на головних уборах – кутюрний Тиждень моди в Парижі розпочався з магії, а подіум Shiaparelli перетворився на справжній райський сад. Так, всього за пару сезонів Деніел Розберрі made Shiaparelli great again і зупинятися він явно не планує.

У новій колекції креативний директор бренду перейшов з анатомії на природу. І це не так. Сама Ельза Скіапареллі надихалася рослинним світом, а в дитинстві взагалі вирішила посадити насіння квітів собі в рот, ніс і вуха. «От росли б у неї на обличчі квіти – і стала б вона єдиною у світі», – писала Ельза в автобіографії «Моє шокуюче життя».

Читайте также:   Без каструлі та кольорових лінз: нові вимоги до фото на документи

Витівка не вдалася, і лікарям довелося рятувати дівчинку від задушення. Але думки про єднання з природою нікуди не поділися – відсилання постійно з’являлися на сукнях та головних уборах Schiaparelli.

У новій колекції Розберрі попрацював із найбагатшою спадщиною бренду та створив унікальні витвори мистецтва (назвати образи з показу просто одягом мова не повернеться). Так на подіумі з’явилися химерні капелюхи, сережки, що нагадують виноградну лозу та сукні, розшиті квітами.

Але не природою єдиною – колекція Schiaparelli стала черговою одою жіночому тілу. Дизайнер зробив акцент на оголені груди та екстремально занижену талію. І, здається, дуже скоро шедеври, створені Розбері, дуже скоро полонять червоні доріжки найголовніших заходів і премій.

Читайте также:   Грета Тунберг увійшла в ТОП-10 людей, які зробили внесок в науку в 2019 році

Не успеваете всё читать ?
Подпишитесь на рассылку Financoff.
Самое важное и интересное из
сегодняшних новостей вам на почту.

Это бесплатно.




Комментариев: 1027

Напишите комментарий

Your email address will not be published. Required fields are marked *