HBO затвердив другий серіал-приквел по всесвіту Game of Thrones

Він буде заснований на книзі Fire & Blood і розповість про драконів і падіння Будинку Таргаріенів

HBO схвалив другий серіал всесвіту Game of Thrones і збирається замовити зйомки пілотного епізоду.

На відміну від першого серіалу з робочою назвою The Longest Night, який зосередиться на події Ери Героїв за 5000 років до «Пісні льоду і полум’я», другий проект розповість про світ драконів і падінні Будинку Таргаріенів за 300 років до оригінального серіалу.

У серіалу буде літературна основа у вигляді книги Fire & Blood/«Вогонь і кров», що вийшла з-під пера Джорджа Мартіна в 2018 році. Вона як раз і присвячена історії Будинку Таргаріенів і являє собою ілюстрований збірник коротких історій про Таргаріенів і Вестеросів в ті часи, коли світом правили дракони.

Читайте также:   Україна - на останньому місці в Європі в рейтингу щастя

Відповідати за зйомку пілоту будуть Джордж Мартін та шоураннер фантастичного серіалу Colony/«Колонія» Райан Дж. Кондао, офіційної інформації про початок зйомок і терміни прем’єри поки немає.

Нагадаємо, що спочатку HBO планувала зняти не менше чотирьох-п’яти серіалів-приквелів по всесвіту Game of Thrones, для чого найняла відповідну кількість авторських команд. Автори досліджували різні часові відрізки великого і багатого всесвіту, так що потенційно глядачі можуть очікувати не тільки спін-оффи, але і приквели, сиквели та інші варіанти відгалужень від основних подій саги «Пісня льоду і полум’я».

Через якийсь час один з серіалів відклали, залишивши в активній розробці три проекти, так що крім серій The Longest Night від С. Дж. Кларксон і Fire & Blood від Райана Дж. Кондао незабаром ми дізнаємося перші новини про третю новинку.

Не успеваете всё читать ?
Подпишитесь на рассылку Financoff.
Самое важное и интересное из
сегодняшних новостей вам на почту.

Это бесплатно.




Нет комментариев

Напишите комментарий

Your email address will not be published. Required fields are marked *