Вічні цінності: 6 речей, які ніколи не вийдуть з моди

Вічні цінності: 6 речей, які ніколи не вийдуть з моди

Мода стрімко летить вперед. Але стильно виглядати можна й не женучись за нею з усіх ніг, адже є речі, непідвладні ні часу, ні тенденціям.

Маленька чорна сукня

Класична чорна сукня прямого крою з круглим вирізом горловини – це універсальна річ. Кожна жінка, незалежно від особливостей фігури, може дозволити собі її носити. Маленька чорна сукня пасуватиме вам в офісі, на ділових зустрічах, в ресторані, в театрі. Але не забувайте підбирати до неї аксесуари.

Сині джинси

Немає жодної жінки, в гардеробі якої не було б звичайних синіх джинсів без дірок, латок та стразів. Синьо-блакитні джинси середньої посадки (можна і високої, але тільки з паском) додадуть свіжості та невимушеності вашому образу.

Біла сорочка

Однотонна вільна сорочка (без декоративних елементів у вигляді рюшів чи яскравих ґудзиків) ніколи не вийде з моди. Це стандартна базова деталь образу, до якої можна додавати яскраві акценти у вигляді картатого піджака, кольорових туфельок та ін.. В залежності від низу, біла сорочка може бути елементом будь-якого стилю – кежуал, офісного та навіть романтичного.

Сукня «в квіточку»

Сукні максі та міді з квітковим принтом не втратять актуальності ніколи. Вони пережили кілька модних епох і досі з’являються на подіумі. Найкраще вони пасуватимуть для денної прогулянки та вечірнього побачення. Квітчасті сукні привертають увагу, тому комбінуйте їх з порівняно нейтральними речами та аксесуарами.

Суцільний купальник

Купальник – річ дуже індивідуальна, тому якихось принципових трендів для нього на разі немає. Все залежить від вашого смаку та особливостей фігури. Але обираючи суцільний купальник – ви не прогадаєте, адже вони завжди були та будуть актуальними, до того ж, вдало підкреслюють форми та допомагають приховати недоліки.

Сонцезахисні окуляри

Окуляри – це не лише захист від сонця, але й важливий елемент вашого луку. Правильно підібрані сонцезахисні окуляри допомагають додати образу грайливості та лоску. Особливо в холодну пору року. Сезон за сезоном з’являються нові форми, але легендарні «авіатори» свої позиції не втрачають уже дуже багато років.

Читайте також: СЕЛФ-БРЕНДИНГ: ЯК ПЕРЕТВОРИТИ СВОЄ ІМ’Я НА БРЕНД

Fiancoff :