Українські англійці забезпечили перемогу над Швейцарією в Лізі Націй

Ярмоленко і Зінченко забили по голу і вивели Україну в лідери групи

Збірна України в першому в цьому сезоні матчі Ліги Націй святкувала перемогу над Швейцарією – 2: 1.

Матч проходив на фартовій для українців “Львів-Арені”, яка до того ж славиться своєю підтримкою – але публіки на трибунах через карантин не було. А ось фарт залишився. На 14-й хвилині Ярмоленко відкрив рахунок після передачі Тимчика, Сеферович дальнім ударом на 41-й хвилині зрівняв рахунок.

На 68-й хвилині Зінченко вивів команду вперед, забивши після ассисту Богдана Михайличенко. Це був 5-й м’яч захисника “Манчестер Сіті” за збірну України. Другий, поряд з Ярмоленко, “англієць” який грає за “Вест Хем”  в складі нашої збірної, як виявилося, записав на свій рахунок м’яч, який виявився переможним.

Читайте также:   "Манчестер Юнайтед" у біді. Борг клубу збільшився на 40% і склав 429 млн фунтів

У другому таймі українська національна команда жодного разу не дала швейцарцям вдарити по своїх воротах, і довела свою безпрограшну серію до 12 матчів поспіль. Останній раз українці поступалися 16 листопада 2018-го в матчі проти Чехії (1: 4) – знову ж таки, в Лізі націй. Після цього збірна виграла 8 матчів і 4 рази зіграла внічию. Загальний рахунок – 22: 7.

Відзначимо, що і Тимчик, і Михайличенко в цій грі дебютували за збірну – і обидва відзначилися результативними діями.

Під час святкування забитого м’яча Зінченко зняв чорну пов’язку, підняв її над собою і вказав пальцем в небо. Це була присвята лікареві збірної України Антону Худаєву, який 25 липня помер від коронавірусу. Команда провела зустріч з чорними пов’язками на знак вшанування пам’яті Худаєва.

Читайте также:   XI Міжнародна премія за заслуги та досягнення у спорті «Золотий Мангуст»

У другому матчі нашої групи Німеччина та Іспанія розписали нічию – 1: 1, причому іспанці врятувалися на 90 + 5-й хвилині. Таким чином, Україна з 3 очками очолила турнірну таблицю.

Не успеваете всё читать ?
Подпишитесь на рассылку Financoff.
Самое важное и интересное из
сегодняшних новостей вам на почту.

Это бесплатно.




Нет комментариев

Напишите комментарий

Your email address will not be published. Required fields are marked *