Чемпіонат України з футболу поновиться 30 травня

Українська Прем’єр-Ліга затвердила рішення якомога швидше повернути футбол до життя

Керівництво української Прем’єр-Ліги оголосило рішення про відновлення сезону. Великий футбол повертається в Україну 30 травня, зрозуміло, матчі будуть проводитися без глядачів.

Очікується, що сезон закінчиться 19 липня. До перерви на карантин в УПЛ були зіграні 23 тури. Командам залишилося провести 9 турів. Турнірну таблицю очолює “Шахтар”, випереджаючи аж на 13 очок луганську “Зорю” і київське “Динамо”.

Уже в першому турі після повернення повинні зустрітися два гранди українського футболу донецький “Шахтар” і київське “Динамо”. Матч відбудеться в Харкові, про точну дату і час скоро повідомлять.

Крім цього, з’явилася офіційна інформація, що вибори нового президента української Прем’єр-Ліги, раніше заплановані на 25 травня, відкладені та, ймовірно, відбудуться після закінчення нинішнього сезону УПЛ.

Спочатку вибори були заплановані на 7 квітня і 27 квітня, але обидва рази переносились у зв’язку з ситуацією з коронавірусом.

На пост нового президента УПЛ претендують Олександр Шевченко (висунули ПФК “Львів” і Десна), Михайло Метревелі (“Шахтар”) і Олег Смалійчук ( “Карпати”). Але оскільки вибори знову перенесені, інші кандидати можуть подати свої заявки.

Протягом останніх років елітним українським дивізіоном керував Томас Грімм. Швейцарець відмовився переобиратися на новий термін.

Читайте также:   Бокс: екс-чемпіон світу пророкує поразку Василю Ломаченку

Не успеваете всё читать ?
Подпишитесь на рассылку Financoff.
Самое важное и интересное из
сегодняшних новостей вам на почту.

Это бесплатно.




Нет комментариев

Напишите комментарий

Your email address will not be published. Required fields are marked *