Супербоул 2022: ікони хіп-хопу, перший трейлер серіалу з «Володаря кілець» та Каньє Вест у рекламі McDonald’s

У ніч із 13 на 14 лютого на SoFi Stadium в Інглвуді відбулася довгоочікувана подія – Супербоул LVI. Це фінальний матч за звання чемпіона Національної футбольної ліги (НФЛ). Цього разу у фіналі зіграли “Лос-Анджелес Ремс” та “Цинциннаті Бенгалс” з рахунком 23:20.

Цього разу “Суперкубок” розпочався з виступу Dr. Dre разом зі Снуп Доггом та Кендріком Ламаром. А пізніше до них приєдналися Емінем, Mary Jane Blige та 50 Cent.

До речі, на «Суперкубку» кіностудії щороку презентують трейлери головних новинок року (30 секунд реклами в ефірі однієї з найбільш видовищних подій в Америці коштує 7 мільйонів доларів).

І цього року показали перший тизер серіалу «Володар кілець: Кільця влади» (прем’єра на 2 вересня на Amazon), трейлер «Доктора Стренджа: У мультивсесвіті божевілля» (у прокаті з 5 травня) та тизер «Місячного лицаря» з Оскаром Айзеком головної ролі (вийде вже 30 березня)

Читайте также:   Крах Ліверпуля. Краща команда світу програє третій матч поспіль на виїзді

Крім того, безліч зірок з’явилося у рекламних роликах, які показують у перервах фінального матчу. Так, Каньє Вест знявся у рекламі McDonald’s. А Майлі Сайрус та Доллі Партон взяли участь у рекламі мобільних телефонів T-Mobile, Арнольд Шварценеггер та Сальма Хайєк – у рекламі автомобільної компанії BMW, а Нік Джонас з’явився у рекламі моделі Toyota Tundra.

Не успеваете всё читать ?
Подпишитесь на рассылку Financoff.
Самое важное и интересное из
сегодняшних новостей вам на почту.

Это бесплатно.




Комментариев: 2

Напишите комментарий

Your email address will not be published. Required fields are marked *