Роналдіньо в’їхав у Парагвай за підробленими документами. Його затримали

У легендарного бразильського футболіста серйозні неприємності. Його затримали разом із братом у Парагваї

Чемпіон світу-2002 у складі збірної Бразилії Роналдіньо затриманий у Парагваї за підозрою у використанні підробленого паспорта для в’їзду в країну, – повідомляє BBC з посиланням на заяву міністра внутрішніх справ країни Еуклідеса Асеведо.

Роналдіньо та його брата взяли під слідство. Обидва бразильці заперечують правопорушення і йдуть на співпрацю з владою. Роналдіньо і його брату дозволили залишатися в готелі, і сьогодні вони повинні дати свідчення. Ще одна людина, яка супроводжувала братів, була заарештована. Затримані запевняють, що саме він обдурив їх і повинен понести покарання.

Читайте также:   Мессі провів 700-й матч за «Барселону» і встановив унікальний рекорд

У липні 2019 року біля гравця були вилучені паспорти Бразилії та Іспанії через підозру в несплаті податків: Ронні заборгував за несплату податків з нерухомості на загальну суму не менше $ 480 тис. За деякими даними податки він не сплачував протягом останніх 15 років.

В Асунсьйон 39-річна зірка футболу приїхала в рамках рекламного туру і кампанії на захист дітей з бідних сімей.

Роналдіньо – бразильський футболіст, який виступав на позиції нападного півзахисника та нападника. Володар “Золотого м’яча” (2005), що вручається найкращому футболістові Європи. Кращий футболіст світу за версією ФІФА в 2004 і 2005 роках. У складі збірної Бразилії виграв Чемпіонат світу-2002.

Не успеваете всё читать ?
Подпишитесь на рассылку Financoff.
Самое важное и интересное из
сегодняшних новостей вам на почту.

Это бесплатно.




Нет комментариев

Напишите комментарий

Your email address will not be published. Required fields are marked *