Нещеплені від коронавірусу тенісисти не зможуть взяти участь в Australian Open

Влада австралійського штату Вікторія заборонила в’їзд на територію регіону неприщепленим від коронавірусу тенісистам, які братимуть участь в Australian Open.
Раніше повідомлялося, що гравці, які не пройшли вакцинацію, зможуть взяти участь у Відкритому чемпіонаті Австралії, якщо завершать 14-денний карантин. Потім прем’єр-міністр Австралії Скотт Моррісон сказав, що нещепленим гравцям буде дозволено в’їхати в країну, якщо вони отримають дозвіл від штату Вікторія. Однак прем’єр-міністр штату Деніел Ендрюс у середу виключив цей варіант.

“Не вакциновані люди не зможуть потрапити до пабiв, кафе, ресторанів, а також брати участь у всіх інших заходах. Ми не збираємося робити винятки. Таким чином, питання в основному вирішене”, – сказав Ендрюс.

Читайте также:   Одразу три українки потрапили до ТОП-35 кращих тенісисток світу

Раніше дев’ятиразовий переможець Відкритого чемпіонату Австралії, перша ракетка світу серб Новак Джокович поставив під сумнів захист титулу в 2022 через обмежувальні заходи при в’їзді в країну. Джокович поряд із другою ракеткою світу росіянином Данилом Медведєвим та низкою інших гравців вважають за краще не розкривати свій статус вакцинації від коронавірусу.

Не успеваете всё читать ?
Подпишитесь на рассылку Financoff.
Самое важное и интересное из
сегодняшних новостей вам на почту.

Это бесплатно.




1 Комментарий

Напишите комментарий

Your email address will not be published. Required fields are marked *