Крах Ліверпуля. Краща команда світу програє третій матч поспіль на виїзді

“Ліверпуль” поступився в Лондоні “Челсі” (0:2) у 1/8 фіналу Кубка Англії

Шанувальники “Ліверпуля” в паніці. Команда Юргена Клоппа в глибокій ігровій кризі. У матчі 1/8 фіналу Кубка Англії “Ліверпуль” поступився “Челсі” 0:2 і покинув турнір.

До цього “Ліверпуль” був принижений в Прем’єр-лізі “Уотфордом” (0:3), а в першому матчі 1/8 фіналу Ліги чемпіонів у Мадриді зазнав поразки від “Атлетіко” (0:1).

Така серія трапилася з чинним володарем Ліги чемпіонів уперше за п’ять з гаком років. У листопаді 2014 року “Ліверпуль” програв в гостях послідовно “Ньюкаслу” (0:1), “Реалу” (0:1) і “Кристал Пелас” (1:3).

В даній зустрічі з “Челсі” “червоні” були близькі до нищівного розгрому. Стартовий відрізок гри активніше провели лондонці й закономірно відкрили рахунок під кінець третини тайму, покаравши за помилки Фабіньо та Адріана. Голом відзначився екс-гірник Вілліан. Далі “Челсі” продовжували грати гостріше, попри втрати Ковачіча і Вілліана через травми.

Читайте также:   Дизайнер Юлія Айсіна гучно відсвяткувала свій День народження з олімпійськими чемпіонками у Champion Hall (ФОТО)

“Челсі” регулярно створював моменти. Після удару Маунта зі штрафного гостей врятувала поперечина. Через мить Барклі в контратаці подвоїв перевагу господарів. Далі гольові моменти мали Педро та Жиру. “Челсі” у справі переміг і міг запросто оформити розгром, якби з більшою концентрацією ставився до своїх моментів.

Не успеваете всё читать ?
Подпишитесь на рассылку Financoff.
Самое важное и интересное из
сегодняшних новостей вам на почту.

Это бесплатно.




Нет комментариев

Напишите комментарий

Your email address will not be published. Required fields are marked *