Дніпро-1 виграв у Динамо в матчі з двома вилученнями й трьома пенальті

Гарячий видався спаринг

З хорошим настроєм в Україну повернулися футболісти СК “Дніпро-1”. В останньому спарингу дніпряни змогли обіграти “Динамо” з Батумі. Перемога стала лише другою для “Дніпра-1” протягом двосерійних турецьких зборів (ще раз жовто-сині зіграли внічию) і дісталася українцям в дуже бойовому поєдинку, який мало нагадував товариський.

На 17-й хвилині Кліщук взяв пенальті від батумця Фламаріона. На 18-й Тейлор відкрив рахунок за “Дніпро-1”. На 33-й хвилині суддя вилучив Сніжко, який у цій грі був капітаном “Дніпра 1”. Хтось з грузинів зарядив дніпрянину ногою в обличчя, почалася бійка, і капітан за рішенням арбітра покинув поле.

У другому таймі вже “Дніпро-1” пробивав пенальті за гру батумців рукою, і Хобленко на 57-й хвилині зробив це точно. І Хобленко, і Тейлор, зауважимо, забили перші свої голи за дніпрян.

Читайте также:   Аргентина виграла Чемпіонат світу з футболу 2022

На 90 + 1 хвилині Коркішко теж був видалений (на зборах в такому випадку робляться заміни, тому дніпряни в чисельній меншості не грали ні після інциденту зі Сніжко, ні тепер). При цьому рефері призначив третій пенальті в матчі – за гру Коркішко рукою. З одінндцатіметрового “Динамо”, нарешті, забило й встановило остаточний рахунок матчу – 2: 1.

Відзначимо, що за “Дніпро-1” в цій грі дебютував один з новобранців команди, Андрій Цуріков, який відновлювався від травми протягом тривалого часу.

Що ж стосується київського “Динамо”, то і воно свій останній спаринг зіграло з “Динамо”, але вже тбіліським. Кияни також закінчили збори на мажорній ноті, здобувши суху перемогу над чемпіонами Грузії. Бущан відбив пенальті, а голи у віцечемпіонів України забивали Кендзьора і Русин. Останній став кращим бомбардиром киян на зборах, забивши чотири рази. “Динамо” програло лише раз з шести контрольних матчів на другому етапі підготовки.

Читайте также:   Защитник «Спортинга» спас жизнь вратарю во время футбольного матча

“Дніпро-1” і “Динамо”, до слова, незабаром зустрінуться в чемпіонаті УПЛ – ще й зима закінчитися не встигне. Поєдинок відбудеться на “Дніпро Арені” 28 лютого.

Не успеваете всё читать ?
Подпишитесь на рассылку Financoff.
Самое важное и интересное из
сегодняшних новостей вам на почту.

Это бесплатно.




Нет комментариев

Напишите комментарий

Your email address will not be published. Required fields are marked *