Стало відомим ім’я головного Холостяка країни: 9-й сезон стартує в березні

СТБ розпочав зйомки дев’ятого сезону романтичного реаліті-шоу «Холостяк». Його головним героєм став ведучий телеканалу М1, редактор чоловічого журналу XXL 30-річний Микита Добринін.

Судячи по сторінках Микити в соціальних мережах, весь його час займають робота, спорт і подорожі. У Добриніна вже є досвід сімейних відносин – він був в офіційному шлюбі.

“- Моє життя досить динамічне і насичене, тому будинок для мене є якоюсь фортецею, в яку хочеться повертатися, де мені і моїй дівчині повинно бути спокійно і затишно разом,” – зізнавався Микита. “- Я той чоловік, який завжди буде любити свою дружину трохи більше, ніж наших дітей.”

Цього року команда проекту вперше дала можливість запропонувати ім’я нового Холостяка глядачам. Весь червень на офіційних сторінках каналу в соціальних мережах вони озвучували свої переваги. Ім’я Добриніна звучало в коментарях найчастіше.

“- Микита сподобався і нашій знімальній групі,” – доповіла директор творчого об’єднання Анна Калина. “- Він стильний, ввічливий, освічений, уважний. У ньому відчувається гідне виховання і чоловіча зрілість.”

Микита народився в Чернівцях, здобув освіту в місцевому вузі. Там же почав працювати ведучим на радіостанції і телеканалі «Чернівці». Десять років тому Добринін переїхав до Києва і як і раніше продовжує роботу на телебаченні і радіо, поєднуючи з журнальною діяльністю. Микита займається тайським боксом, серфінгом і стріляниною.

Читайте також: УКРАЇНКА ВРАЗИЛА ПУБЛІКУ АМЕРИКАНСЬКОГО ТАЛАНТ-ШОУ ЗВОРУШЛИВИМ ВИСТУПОМ

Fiancoff :