Прибутковий бізнес: чим планують займатися принц Гаррі та Меган Маркл

Схоже, Сасекські зрозуміли, як можна непогано заробити. Цього року Меган випустила у світ свою першу книгу. А потім стало відомо, що принц Гаррі взявся за написання спогадів. Герцог Сассекський вже уклав контракт із видавництвом та отримав гонорар у 20 млн доларів. І, судячи з думки королівських експертів, це лише початок письменницької кар’єри Сассекських.

“Я не думаю, що вони мають намір зупинятися. Це продовжуватиметься. Меган і Гаррі зрозуміли, що книги — це величезна машина із заробляння грошей”, — сказала Лікар Тесса Данлоп виданню Express.

У своїх мемуарах принц Гаррі розповість про своє життя у королівській родині. Королівський письменник Анджела Левін стверджує, що Гаррі багато говоритиме про свою матір, принцесу Діану, а особливо про її смерть. У своєму Twitter Левін написала: “З добре поінформованого джерела мені повідомили, що мемуари Гаррі будуть значною мірою зосереджені на смерті його матері, принцеси Діани, і на тому, кого він звинувачує у її загибелі”.

Зазначимо, що коли стало відомо, що Гаррі опублікує свої мемуари, видання The Sun повідомило, що королева має намір подати на нього до суду за наклеп.

dev :