Каміла Кабельо та Шон Мендес розлучилися після двох років відносин

24-річна Каміла Кабельо, кубино-американська співачка та зірка фільму “Попелюшка”, та її 23-річний бойфренд, канадський виконавець Шон Мендес оголосили, що розходяться.

Пара зустрічалася з 2019 року. Цього ж року Шон та Камілла випустили свій головний хіт Senorita, який посів друге місце в американському хіт-параді Billboard Hot 100.

Сингл і відеокліп вийшли надзвичайно пристрасними, так що шанувальники Шона і Камілі відразу припустили, що у них роман. Виконавці довго приховували свої стосунки. А Шон в інтерв’ю заявляв, що не пішов би на побачення з Камілою, бо зовсім не знає, яка вона людина.

Проте папараці кілька разів фотографували Камілу та Шона за поцілунками, а сама співачка розповідала в інтерв’ю, що “дуже щаслива”. Пізніше, коли пара оголосила про роман офіційно, журналісти таблоїдів не надто вірили в їхні стосунки і навіть називали Камілу та Шона “найнегармонійнішою парою в Голлівуді”.

Читайте также:   Розклад кінопрем'єр Disney на 2019-2027 роки

Ще недавно пара постила спільні фото в соцмережах, разом відзначила Хелловін і позувала на червоній дорожчі за Met Gala.

Не успеваете всё читать ?
Подпишитесь на рассылку Financoff.
Самое важное и интересное из
сегодняшних новостей вам на почту.

Это бесплатно.




Комментариев: 2862

Напишите комментарий

Your email address will not be published. Required fields are marked *