В Україні запустили сервіс виклику шеф-кухарів додому

Він вже доступний у Києві, Одесі, Львові, Дніпрі, Чернігові та Харкові

В Україні запрацював сервіс The-Chef, що дозволяє викликати додому кухаря для приготування їжі або замовити доставлення готових страв. Його придумала підприємниця Ганна Прокоф’єва з Києва.

На сайті представлені різні категорії (“Романтичний вечір”, “Сніданок”, “Екзотичні страви”, “Зустріч великої компанії”, “Кулінарний майстер-клас” тощо), у кожній з яких є по кілька варіантів страв.

Вечеря обійдеться в діапазоні від 1 до 3 тисяч гривень. У вартість може включатися закупівля інгредієнтів, транспортні витрати й подальше прибирання робочого місця. За додаткових гостей доведеться доплатити. В описі кожного блюда також вказується, яка утворює знадобиться для його приготування.

У програмі зареєструвалося вже понад 100 кухарів з великих міст України. В даний момент сервісом можуть скористатися жителі Києва, Одеси, Львова, Дніпра, Чернігова та Харкова.

Співробітники компанії продзвонюють кожного кухаря, верифікують контактні данні та уточнюють досвід роботи кожного перед публікацією профілю на платформі. В обліковому записі вони можуть вказати досвід роботи, знання мов, кухні та розповісти про себе. Ті, хто верифікував паспортні дані та санітарну книжку, отримують спеціальну позначку.

Fiancoff :