Навіщо платити більше: у мессенджері Viber з’явився новий сервіс «Місцевий Номер Viber»

У мессенджері Viber з’явився новий сервіс «Місцевий Номер Viber» (Viber Local Number), який дозволяє оформити підписку на локальний номер телефону. У такому випадку навіть абоненти, у яких немає Viber, зможуть дзвонити і відправляти на нього SMS-повідомлення по «домашнім» тарифами з будь-якої точки світу.

За допомогою даної послуги міжнародні компанії можуть надати клієнтам і партнерам місцевий бізнес-номер і залишатися на зв’язку, де б у світі вони не знаходилися. Мандрівники можуть «відчувати себе як вдома» в будь-якій країні, використовуючи місцевий номер для бронювання столиків в ресторанах, записи на екскурсії і безлічі інших послуг. Їдучи за кордон, експати можуть залишити номер своїм близьким, щоб продовжувати спілкуватися по локальним тарифами.

Сервісом зможуть скористатися абоненти по всьому світу. Можливість оформити підписку на локальний номер телефону вже доступна у Великобританії, США і Канаді, а в найближчому майбутньому з’явиться і в інших країнах. На місцевий номер Viber можна отримати необмежену кількість дзвінків і SMS-повідомлень.

Відповідно, українці вже зараз можуть замовити собі «місцевий» номер в США, Канаді або Великобританії, вибравши місто та вільний номер.

На честь запуску нової функції Viber пропонує першим 10 тис. передплатників спеціальний безстроковий тариф за $ 1,99 (54,99 грн) на місяць. Стандартна ціна користування послугою складе $ 4,99 (139,99 грн) на місяць. Передплату можна безкоштовно скасувати в будь-який момент.

Щоб скористатися сервісом, користувач повинен відкрити меню «Ще» в додатку Viber і вибрати “Місцевий номер Viber”.

Читайте також: ДОСЛІДНИКИ ВИЯВИЛИ, ЩО ШКІДЛИВИМ ПЗ МОЖНА ЗАРАЗИТИ ЛЮБЕ ДІАГНОСТИЧНЕ ОБЛАДНАННЯ

Fiancoff :