“Укрзалізниця” запустить додаткові поїзди в різні напрямки на Великдень і на травневі свята

Але незважаючи на це з року в рік проблема одна – купити квитки на свята – той ще квест. Існує кілька способів виходу з ситуації.

Квитків немає

Якщо ви зайшли на сайт і по вашому запиту немає квитків, то потрібно через деякий час зробити це повторно. Буває так, що користувач вибрав квиток, але не сплатив його. І тоді на сайті знову з’являються доступні місця.

Зняття броні

Бронь на квитки знімається за 24 години до відправлення поїзда з початкової станції. Квитки краще перевіряти за 9, 6, 3 і 1 годину до відправлення.
Крім того, можна очікувати появи нового вагона. “Укразалізниця” часто додає вагони до поїздів, які користуються високою популярністю.

Читайте также:   Тільки без нервів! Кращі і гірші продукти від стресу

Інша станція

Ефективним допоміжним чинником буде, якщо ви спробуєте купити квиток на іншій станції, например не на “Київ Пасажирський, а на” Протасів Яр “, або взагалі в касі іншого міста на маршруті поїзда. Буває так, що від початкової станції немає квитків, а на наступній зупинці вони з’являються.

Подолайте якусь відстань на міський або приміській електричці, скористайтеся автобусом, щоб дістатися до потрібної станції.

Читайте також: В ОДЕСІ ПЛАНУЮТЬ ЗДАТИ В ОРЕНДУ УСІ ПІЩАНІ ПЛАЖИ

Не успеваете всё читать ?
Подпишитесь на рассылку Financoff.
Самое важное и интересное из
сегодняшних новостей вам на почту.

Это бесплатно.