TikTok створить сервіс з пошуку роботи для зумерів

TikTok створить сервіс з пошуку роботи

Кілька тижнів тому представники TikTok розповіли, що надихнулися статтею Washington Post про зумерів. Там було написано про те, що покоління Z все частіше використовує TikTok для обміну порадами про кар’єру. Тепер соціальна мережа готує спеціальний додаток, в якому зумери зможуть знайти роботу. Про це повідомляє Axios, посилаючись на свої джерела.

Крім того, додаток буде доступним і для роботодавців. Розробники уточнюють, що це не буде окремою функцією в TikTok. Замість цього з’явиться веб-сторінка, на яку можна буде потрапити з основної платформи. Там бренди будуть залишати діючі вакансії в основному для тих, хто тільки починає свою кар’єру.

У новій програмі зумери не відправлятимуть резюме в звичному вигляді: їм доведеться записати відеоролик. Творці відзначають, що це допоможе креативно розповісти про свій досвід роботи і про себе в унікальному форматі.

Читайте также:   Сколько весят все деньги мира?

На даний момент проходить тестування сервісу. У ньому бере участь група організацій, серед яких великі бренди. До тестування також пропонували приєднатися спортивним маркам.

Не успеваете всё читать ?
Подпишитесь на рассылку Financoff.
Самое важное и интересное из
сегодняшних новостей вам на почту.

Это бесплатно.




Нет комментариев

Напишите комментарий

Your email address will not be published. Required fields are marked *