Скрізь мрії: життя та цінності Анни Лободенко

Сьогоднішнє інтерв’ю — це розмова з успішною, сучасною жінкою Анною Лободенко. Наша розмова розкриває індивідуальні переживання та погляди на світ, які несуть в собі силу та значущість. Анна розкриває, як важливо пам’ятати про найцінніше — саме життя, та як кожна мрія має свою власну вагу. 

Анна, доброго дня! Розкажіть трішки про себе. Хто ви? Чим займаєтесь? В якій сім’ї народились? 

Доброго дня! Я народилася і виросла у маленькому містечку Нова Каховка, що розташоване на Херсонщині, в родині простих людей. Тато проводив багато часу за кермом, а мама працювала в лікарні. Після закінчення 9-го класу я вирішила навчатися далі на перукаря. Дуже хотіла навчатися в медичному училищі, але у батьків не було на це коштів. Щоб навчатися далі, потрібно було заробляти самій. Таким чином, я почала працювати флористом. Після народження доньки мені захотілося змінити своє життя. Я не знала, хто я є і ким мені бути. Було багато непорозумінь, але я виховувала доньку сама.

Одного разу, в інтернеті, я натрапила на психолога і вирішила піти вивчати цю галузь, починаючи з самопізнання. Протягом трьох років я цілком зацікавилася психологією та особистою терапією. Зараз я разом зі своєю родиною живу у Німеччині, де намагаюся вивчити мову цієї країни, яка тимчасово нас прийняла.

Як ви б описали свою основну мету та місію у житті?

Це питання зараз для мене складне, але мені дуже хочеться бути вільною. Можливо, я, своїм прикладом, зможу показати, що це досяжно. Адже нам не відомо, що приготує нам майбутнє.

Як майбутній психолог, які аспекти психології особливо цікавлять вас і чому ви обрали цю галузь?

Читайте также:   Новости за 7 февраля от Деньги Плюс

Як я вже казала, я звернулася до психології, розглядаючи її як інструмент, що надає повітря для подальшого розвитку мого життя. Те, що мене цікавить, це глибоке занурення в себе. Там є безмежна кількість цікавого про себе та відповіді на всі питання, які стосуються моєї особистої душі.

Ви мама доньки, які правила виховання мають найважливіше значення для вас?

Завжди надавати їй право вибору  і намагатися бути поряд з нею, незалежно від того, який вибір вона робить, навіть якщо у мене з’являється сиве волосся (що навіть не так важливо). Так, це складно, але дитина потребує лише подяки за життя. Здорова подяка, щоб було не так, як “я тебе народила, тепер ти повинен мені підкорятися”. Я не бажаю, щоб моя донька була зручною для мене. Моїй доньці зараз 9 років, і я, як мама, навчаюся багато чому саме в неї.

Розкажіть, будь ласка, про свою участь зборі коштів для бездомних тварин. Що вас надихає на цю діяльності?

Я дуже люблю всіх тварин, і мені їх дуже шкода. Вони  не можуть заробити собі на їжу; все, що їй потрібно, це прихисток, добрі люди і тепло. Вони будуть дуже вдячні за це по-справжньому. Ось ця простота мене дуже .

Як ви збалансовуєте активний спосіб життя, спорт, подорожі та ваші зобов’язання як мами?

Я подорожую зі своєю донькою і мені подобається проводити з нею час. Я хочу, щоб і вона навчилася свободи та праву мати те, що вона хоче, бачити гарні краєвиди й відпочивати. Дякувати Богу, у мене є моя мама, яка допомагає і підтримує мене, коли мені потрібно відлучитися у справах або коли займаюсь спортом і т.д. На жаль, час так швидко минає, і мені завжди здається, що вона так швидко росте, і я не встигаю проводити з нею достатньо часу. Мені здається, що я даю їй надто мало, тому я намагаюся обіймати її частіше.

Одне з ваших захоплень — моделінг. Які аспекти цього мистецтва вам важливі?

Читайте также:   Как сделать изучение языка легким и интересным: Полезные Советы

Чесність — це важливо як від агентства, так і від себе. Від агентства, це про надання точної інформації та відповіді на запитання без приховування важливих деталей. Від себе, це містить повну віддачу перед камерою і не тільки. Це про щирість і відкритість у власних почуттях, думках та діях.

Участь у конкурсі краси для успішних жінок Mrs Ukraine International це що було для вас?

Участь у конкурсі краси “Mrs Ukraine International” було для мене справжньою казкою, схожою на казку про Попелюшку. 

Я дуже люблю цю казку, і з дитинства з захопленням спостерігала за конкурсами по телевізору, завжди мріяла стати учасницею і показати себе в гарній сукні. І ось для мене відкрилася така можливість, і я з великим задоволенням нею скористалася. Як то кажуть: “лови момент”.

Як такі конкурси впливають на ваше життя та можливості допомогти іншим жінкам?

Читайте также:   Новости за 25 декабря от Деньги Плюс

Я вважаю, що участь у такому конкурсі – це чудова можливість проявити себе, побачити себе з іншого ракурсу і визначити свої позитивні сторони та можливості. Ми часто не розуміємо, наскільки унікальні та прекрасні ми є, через свою власну невпевненість чи комплекси. У кожної людини є свої сильні сторони та свої мінуси, і це важливо приймати та розвивати. Я хочу, щоб жінки не боялися ризикувати, вірили в себе і завжди надихали інших на досягнення своїх цілей. І я хочу це доводити на власному прикладі.

Про що ви мрієте?

Зараз буду плакати… Бо моя мрія це не ще одна подорож, не дорогі покупки, і навіть не моя кар’єра. Зараз моя основна мрія — це мати можливість хоча б на один день відвідати своє рідне, але зараз окуповане місто і побувати біля могили мого батька, який пішов з життя на початку війни. На жаль, я не змогла навіть з ним попрощатися. Ця мрія для мене має величезне значення, і вона показує, що найцінніше в житті — це саме життя і можливість бути поруч зі своїми близькими, коли ще є така змога. На жаль, з такими мріями я зараз не одна, нас 7 мільйонів українців розкиданих по світу, які мріють лише про те, щоб побачити рідний дім, а для скількох людей це стало взагалі нездійсненним. Тому звичайно на першому місці моїх мрій – мир для України. 

Не успеваете всё читать ?
Подпишитесь на рассылку Financoff.
Самое важное и интересное из
сегодняшних новостей вам на почту.

Это бесплатно.




Комментариев: 16

Напишите комментарий

Your email address will not be published. Required fields are marked *