Система торгівлі на ринку Форекс

Система торгівлі на ринку Форекс – це метод торгівлі на ринку Форекс, заснований на серії аналізів, що дозволяють визначити, купувати або продавати валютну пару і встановити процедури для визначення стратегії входу і виходу, а також управління ризиками. Торгівля на ринку Форекс може грунтуватися на наборі сигналів, отриманих з інструментів побудови графіків технічного аналізу або заснованих на новинах подій.

Розуміння торгівлі на ринку Форекс

Торгівля на ринку Форекс – це строго орієнтований на правила підхід до торгівлі. Спочатку трейдер вибирає загальну стратегію або стиль для наслідування, а потім ідентифікує сигнали і вхідні дані, які повинні стимулювати торгівлю. Як тільки угода ідентифікована, все, що слід, викладено системою торгівлі на Форекс. Залежно від того, наскільки розвинена система, це може просто означати, де встановлювати стопи і коли отримувати прибуток, або може бути більш складним і включати наступні дії в окремих класах активів, таких як варіанти збільшення або хеджування позицій у міру продовження тенденції ринку.

Торгові системи на ринку Форекс бувають автоматизовані, оскільки вони представляють собою просто алгоритми, які трейдер використовує на основі сигналів ринку.

Форекс-трейдери часто вважають розробку і настройку власної системи важливою частиною навчання.

Автоматизована і ручна торгівля на ринку Форекс

Торгові системи Форекс є як ручні, так і автоматичні. Для більшості денних трейдерів система торгівлі на ринку зазвичай складається з технічних сигналів, які створюють рішення про купівлю або продаж, коли вони вказують напрямок, який історично призводив до прибуткової торгівлі. Система, як правило, являє собою торговий план, в якому зазначено, що повинен робити трейдер, коли сигнал ідентифікований, і торговий журнал, в якому фіксується, що було зроблено і чому, для подальшого аналізу і уточнення системи. Це ручна торгівля на ринку Форекс, в якій може брати участь кожен. Робота з ручною системою має на увазі сидіння за екраном комп’ютера, пошук сигналів і інтерпретацію вашого торгового плану, щоб вирішити, що робити.

При автоматизованій торговій системи трейдер вчить програмне забезпечення, як сигнали шукати і як їх інтерпретувати. Вважається, що автоматична торгівля видаляє емоційні і психологічні компоненти торгівлі, які часто призводять до неправильних суджень. Автоматична торгівля на ринку Форекс також має тенденцію зменшувати людські помилки і скорочувати час реакції при порушенні певних правил. Більш складні автоматизовані системи також поставляються з загальними стратегіями і завантаженими сигналами, тому трейдер може порівняно легко комбінувати кілька підходів у своїй системі.

Отож записуйтесь на індивідуальні консультації до  кваліфікованих професіоналів своєї справи, якими є працівники Центру Біржових Технологій, і які здатні навчити вас як ручної, так і автоматизованої торгівлі. З ними ви зможете заробляти так, як хочете саме ви!

 

Читайте также:   Презентація циклу картин Костянтина Скопцова «Шлях символа» (відео)

Не успеваете всё читать ?
Подпишитесь на рассылку Financoff.
Самое важное и интересное из
сегодняшних новостей вам на почту.

Это бесплатно.




Нет комментариев

Напишите комментарий

Your email address will not be published. Required fields are marked *