«Право Гарант» – надійний юридичний партнер Вашого бізнесу

Будь-якому бізнесу не обійтися без юридичної допомоги. Хтось наймає штатного юриста, а хтось делегує повноваження юридичним компаніям. Юридичний аутсорсинг стає все більш популярним, адже завдяки йому у бізнесу звільняється час на головні цілі. Однією з компаній, основний профіль якої – юридичний аутсорсинг, є ЮК «Право Гарант».

Редакція «Деньги плюс» поспілкувалася із власником і керуючим партнером компанії Романом Загреєм, щоб дізнатися про діяльність фірми та її переваги перед конкурентами.

Розкажіть про історію створення вашої компанії. З чого все починалося?

Мені здається, я завжди знав, що буду юристом. Моя професія – швидше покликання, ніж робота, адже юриспруденцію потрібно любити, щоб нею займатися, інакше нічого не вийде.

Спочатку виникло бажання робити те, що ти дійсно любиш, і при цьому приносити користь оточуючим. Потім прийшла ідея створити не просто юридичну компанію, а компанію, яка зламає всі стереотипи в цій сфері.

Проаналізувавши ринок юридичних послуг, я прийшов до висновку, що він дуже різноманітний і не завжди якісний, тому пріоритетним в «Право Гарант» завжди були і залишаються саме якість послуг, що надаються, та оперативність виконання поставлених завдань для наших клієнтів.

Наші клієнти вважають сервіс одним з важливих переваг «Право Гарант». Це те, над чим ми працювали з самого початку і продовжуємо працювати, створюючи і вдосконалюючи внутрішні бізнес-процеси компанії таким чином, щоб клієнт відчував комфорт у роботі зі своїм юридичним партнером.

«Право Гарант» не йде в ногу з часом – для своїх клієнтів ми випереджаємо розвиток ринку на кілька кроків! Таким чином нам вдалося заслужити бездоганну репутацію і стати надійним партнером для багатьох великих підприємств по всій Україні.

Хто працює у вашій компанії?

На даний момент мені вдалося створити сильну команду з адвокатів і юристів, які не просто професіонали в сфері юриспруденції, які розуміють бізнес клієнта, а є фахівцями, які дійсно люблять свою справу.

Читайте также:   Отримати польське громадянство простіше простого

Юристи «Право Гарант» – коректні і приємні в спілкуванні, впевнені у своїх силах і знаннях, вміють переконувати, оперативно приймати грамотні рішення і втілювати їх, а в складних випадках здатні тримати удар.

Які послуги надає ваша фірма?

Основним профілем нашої компанії є юридичний аутсорсинг.

Протягом багатьох років ми працюємо над тим, щоб бути дійсно надійною опорою для своїх клієнтів, забезпечуючи захист інтересів їх бізнесу. Фахівці компанії надають юридичну підтримку великих підприємств, у тому числі і підприємствам з іноземними інвестиціями по всій території України.

Юридичний аутсорсинг від ЮК «Право Гарант» – це повний комплекс юридичних послуг, необхідних для нормального здійснення господарської діяльності будь-якого підприємства.

З упевненістю можна сказати, що команда нашої компанії – справжні професіонали в наступних практиках: реструктуризація і банкрутство, податкове право і судові суперечки. За роки роботи ми зарекомендували себе як надійний юридичний партнер у цих практиках.

Читайте также:   Благотворительный концерт - Звезды детям в Одесской Филармонии

Що вигідніше для бізнесу: мати штатного юриста чи звертатися до юридичної компанії?

Однозначно відповісти на питання, що все-таки вигідніше для бізнесу – штатний юрист чи юридичний аутсорсинг, я не можу. Дане рішення є суб’єктивним, і тут необхідно враховувати безліч чинників. Найголовніше, для чого саме потрібен юрист або юридична компанія. Серед клієнтів «Право Гарант» є підприємства, які не мають штатних юристів, і ми виконуємо функції їх юридичного відділу. У той же час є і клієнти, у яких він наявний і навіть є цілі юридичні відділи. Дані клієнти звертаються до нас для супроводу конкретних проектів.

Наші клієнти відзначають, що завдяки юридичному аутсорсингу, по-перше, власники підприємств стали відчувати себе захищеніше і впевненіше, а по-друге, це позитивно впливає на імідж компанії, додає ваги і серйозності організації в очах її контрагентів та конкурентів.

На додаток до всього вищесказаного, хочу відзначити, що юридична компанія не ворог штатному юристові або юридичному відділу. Юристи на підприємстві можуть вести основну юридичну роботу, яка стосується господарської діяльності, – договірна робота, ведення внутрішнього документообігу, – а найскладніші чи затратні за часом питання передати на аутсорсинг, наприклад податкові та корпоративні спори тощо.

Офіси вашої компанії є в Дніпрі і Запоріжжі, а нещодавно відкрився офіс і в Києві. З чим пов’язано таке розширення?

Все дуже просто – попит породжує пропозицію! Наша головна реклама – це задоволені клієнти, і я дуже радий, що з кожним роком таких клієнтів стає все більше. Саме завдяки їм ми не зупиняємося на досягнутому і продовжуємо рости.

Читайте также:   От великого к смешному: В Одессе на Морвокзале выступит комик Юрий Великий

За останній рік значно збільшилася кількість звернень до ЮК «Право Гарант» від київських компаній. Також у частини клієнтів із Запоріжжя і Дніпра є офіси в Києві чи інші процеси, що вимагають участі наших юристів. За останні півроку кількість відряджень юристів до Києва збільшилася в 4 рази. Нам важливо забезпечити юридичну підтримку наших клієнтів у всіх регіонах України. У зв’язку з цим було прийнято рішення про відкриття офісу в Києві.

Плануєте ви відкривати офіси в інших містах?

Відповісти на це питання поки що складно. Ми тільки що відкрили офіс у Києві і найближчий рік будемо працювати над його розширенням. Також на 2018 рік заплановано розширення офісу в Дніпрі. Найближчий рік ми будемо працювати над зміцненням своїх позицій на юридичному ринку. Про відкриття наступного офісу можна буде говорити тільки через рік, коли підіб’ємо підсумки роботи першого року офісу в Києві. Якщо будемо відкривати офіс, то напевно це буде Харків або Одеса.

Не успеваете всё читать ?
Подпишитесь на рассылку Financoff.
Самое важное и интересное из
сегодняшних новостей вам на почту.

Это бесплатно.