Населення Землі досягло 8 мільярдів людей

Населення Землі досягло 8 млрд. чоловік. Це передає проект Countrymetrics, який опікується онлайн-підрахунками на основі інформації ООН.

До 18.00 15 серпня чисельність населення планети оцінюється у понад 8 млрд і 9 млн осіб. Зазначається, що чоловіків налічується більше, ніж жінок, – 4,041 млрд. проти 3,968 млрд. грн.

Більше третини людей проживають у Китаї та Індії. Населення кожної із цих країн перевищує 1,4 млрд осіб. Мешканцями КНР є 18,18% людей, мешканцями Індії – 17,72%.

США, Індонезія, Пакистан, Нігерія, Бразилія, Бангладеш, Росія та Мексика входять до топ-10 найбільш населених країн світу. Передається, що в Росії проживає понад 146 млн осіб – це 1,82% населення Землі.

Читайте также:   В какой суд с какой проблемой необходимо обращаться: Полезные Советы

Сайт також вказує найпоширеніші причини смертей у 2022 році – ішемічна хвороба серця (захворювання, обумовлене невідповідністю між потребою серцевого м’яза в кисні та його доставкою, що призводить до порушень функцій серця – Прим.Ред.), інсульт та інфекції нижніх дихальних шляхів. Від них померло 5,9 млн, 4,2 млн і 2,1 млн осіб відповідно.

Не успеваете всё читать ?
Подпишитесь на рассылку Financoff.
Самое важное и интересное из
сегодняшних новостей вам на почту.

Это бесплатно.




Комментариев: 88

Напишите комментарий

Your email address will not be published. Required fields are marked *