Який він, сучасний бізнес «під ключ»?

Напевно я нікого зараз не здивую, якщо скажу, що останнім часом все більшої популярності набирає таке поняття як бізнес під ключ. З початком XXI століття розвиток сучасних технологій стрімко йде вгору і, відповідно, з’являється все більше можливостей для реалізації ідеї і заробітку, і звичайно ж все більше стає конкуренції.

Сьогодні можна купити і продати практично все: починаючи від будинку і закінчуючи готовим бізнесом. Але є одне але: покупка або ж продаж готового бізнесу – досить трудомістка й витратна справа, яка потребує певні знання і навички, що дотримується певного алгоритму дій.

Ціна питання

Безумовно, для здійснення покупки або продажу готового бізнесу,  необхідний фахівець з досвідом роботи в даній сфері, що також тягне за собою додаткові витрати.

Витрати не тільки на придбання активу, а й на забезпечення винагороди і оплату послуг фахівця, адже він виконає наступну роботу:

  1. Справить передпродажну підготовку: оцінить вартість бізнесу і розробить модель його розвитку;
  2. Справить пошук покупців / продавців;
  3. Проведе аудит і аналіз ФГД бізнесу;
  4. Складе експертний висновок;
  5. Справить експертизу щодо відповідності вартості аналогічним пропозицій на ринку;
  6. Розробить оптимальну схему купівлі-продажу;
  7. Забезпечить фінансову та юридичну безпеку проведення операції.

 

Читайте также:   Каннський фестиваль - 2021: гості прем'єри фільму «Голос любові»

З огляду на вищевикладені функції фахівця, до вартості вашого потенційного бізнесу варто додати від 5 до 15 відсотків – такі орієнтовні витрати на оплату послуг.

Також, при покупці готового бізнесу під ключ, варто врахувати терміни його окупності та рівень конкурентоспроможності, щоб якомога точніше спрогнозувати терміни отримання першого прибутку.

Зі свого боку можу додати, що рекомендується придбання того бізнесу, в якому ви добре розбираєтеся.

Сучасність бізнесу в інноваційності

На сьогоднішній день є унікальний бізнес, в якому немає ні конкурентів, ні хабарників, ні залежності від економічної ситуації в країні, а прибуток можна отримувати з першого дня. Це інновація в світі бізнесу – Селфтрейдінг, сучасний готовий бізнес під ключ, який включає в себе:

  1. 10-денний курс навчання торгівлі на фінансових ринках;
  2. Програмне забезпечення для ведення бізнесу;
  3. Торгову систему, тобто – чітку покрокову інструкцію ведення бізнесу з максимальним прибутком і мінімальними ризиками;
  4. Індивідуальний план розвитку бізнесу на 1, 3, 5 і більше років;
  5. і звичайно ж аналітичну та технічну підтримку.

На даний момент Селфтрейдінг – це самий високоприбутковий і успішний з легальних бізнесів в світі, який не має аналогів.

Стати власником унікального бізнесу зовсім не складно, записуйтеся на консультацію, залишивши свої контакти на сайті https://bogdantrotsko.com/ або ж звертайтеся в Центр Біржових Технологій м. Одеса або за телефонами, вказаними на сайті https://cbt.center/ .

Не успеваете всё читать ?
Подпишитесь на рассылку Financoff.
Самое важное и интересное из
сегодняшних новостей вам на почту.

Это бесплатно.




Комментариев: 2

Напишите комментарий

Your email address will not be published. Required fields are marked *