Ford Mustang з номером «COV1D19» на прізвисько “Вірус”

Брендон С. з американського штату Огайо опублікував у Facebook номерний знак свого Ford Mustang 1986 року зі написом «COV1D19». За словами американця, автомобіль він придбав ще два роки тому, і весь цей час думав про те, який примітний номерний знак для нього замовити. Ідея з «COV1D19» відвідала його під час розпивання спиртних напоїв в місцевому барі, який «без сумніву, є найкращим місцем для мозкового штурму». Брендон і його друг обговорювали коронавірус, і йому спало на думку подати заявку на отримання нового номера в бюро з реєстрації автомобілів штату Огайо.

Заявку прийняли й навіть видали тимчасовий номерний знак, але, за словами власника, після розгляду його можуть скасувати. Поки цього не сталося, хоча працівники бюро попереджали Брендона, що такий варіант можливий, оскільки тема коронавіруса занадто чутлива для американського суспільства. У будь-якому випадку, Брендон зможе відстоювати свої права в судах. До речі, Брендон ласкаво називає свій спорткар “Вірус”.

Читайте также:   “ресницы безопасности”: В День рождения MONATIK презентует главный саундтрек к документальному фильму “Вечно танцующий человек”

Не успеваете всё читать ?
Подпишитесь на рассылку Financoff.
Самое важное и интересное из
сегодняшних новостей вам на почту.

Это бесплатно.




Комментариев: 6

Напишите комментарий

Your email address will not be published. Required fields are marked *