Фактори, що впливають на торгівлю на ринку Форекс

Існує кілька зовнішніх факторів, які впливають на торгівлю валютою на ринку Форекс. До таких факторів належать звіти про торгівлю, ВВП, безробіття, міжнародна торгівля, виробництво тощо. Зростання або зниження цих факторів впливає на величину валюти країни.

Що таке ринок Форекс?

Ринок Форекс – це безперервний глобальний ринок, що забезпечує цілодобовий доступ на ринок для своїх учасників. Оскільки він відкритий лише 5 днів на тиждень, тому вихідні – період завершення. Хоча валютний ринок є найбільш ліквідним з усіх ринків, той факт, що це міжнародний ринок, на якому торгівля ведеться 24 години на добу, час доби може мати прямий вплив на ліквідність, яка доступна для торгівлі певною валютою.

Основними центрами та часовими зонами є Сідней, Токіо, Лондон та Нью-Йорк. Тому сигнали на форекс повинні враховувати, які учасники є на ринку, оскільки в сучасному взаємопов’язаному фінансовому світі події, які відбуваються в будь-яку годину, в будь-якій частині земної кулі, можуть впливати на деякі чи всі частини інвестиційного співтовариства.

У торгівлі на Форекс ви не можете так само ігнорувати новини, як це можна робити на фондовому ринку, оскільки вони не так впливають на ліквідність акцій. На фондовому ринку ви дізнаєтесь про внутрішню торгівлю та побачите прибуток лише після того, як ринок відреагував на новину.

Але в торгівлі валютою це не так. Тут ви отримуєте різні сигнали форекс. Значна кількість інформації, що впливає на певну валюту, стає відомою всім у торгівлі миттєво. Не існує більше ніде нічого подібного інсайдерській торгівля на ринку форекс.

Як впливають новини на ринок Форекс

Існує багато веб-сайтів щодо стратегій торгівлі на форекс. Усі вони враховують глобальний економічний календар. Цей календар вказує на майбутні економічні, фінансові та пов’язані з бізнесом події у всьому світі, які можуть мати важливе значення на валютному ринку. Що вам потрібно зробити – це слідкувати за усіма важливими подіями та новинами.

Безумовно, непросто буде постійно спостерігати за всіма чинниками, що впливають на ринок торгівлі валютою. Вони змінюються залежно від часу та умов. Але інформація доступна будь-кому та може бути використана на користь будь-кого. Торговець валютою отримує шанс негайно реагувати на будь-яку нову інформацію.

На відміну від фондового ринку, ще одна важлива перевага форекс-пропозицій – це те, що ви можете здійснювати торгівлю іноземною валютою майже з будь-якої точки світу. Існує велика кількість онлайн-платформ для торгівлі на Форекс, що дають отримати миттєву інформацію та діяти одразу ж.

Найважливіші показники ВВП, які впливають на торгівлю форекс, – це дані, які виходять в США, Японії, Канаді, Австралії та Великобританії. Найближчим часом очікується, що Китай стане ж також головною силою в онлайн-торгівлі.

Центральні банки відіграють важливу роль на валютному ринку, оскільки вони несуть відповідальність за зміну “базової” процентної ставки в країні. Центральний банк повинен підтримувати зростання економіки відповідно до інфляції, тому він створює відповідний баланс процентних ставок. Рішення банку щодо підняття, скорочення чи чи підтримки облікової ставки створюють спекуляції на ринку форекс, де вартість валюти чи групи валют змінюється в режимі реального часу. Також природні катастрофи, терористичні атаки та військові дії у будь-якому регіоні можуть мати значний вплив на ринок форекс, оскільки вони створюють занепокоєння у світі.

Тож записуйтеся на індивідуальні консультації до кваліфікованих спеціалістів – фінансових консультантів Центру Біржових Технологій, які навчать вас тому, як правильно реагувати на вплив різних факторів при торгівлі на ринку Форекс! Заробляйте разом з ними!

 

Читайте также:   Советы Ванги

Не успеваете всё читать ?
Подпишитесь на рассылку Financoff.
Самое важное и интересное из
сегодняшних новостей вам на почту.

Это бесплатно.




Комментариев: 156

Напишите комментарий

Your email address will not be published. Required fields are marked *