Чорна п’ятниця: що точно не потрібно і потрібно купувати під час розпродажу

Вважається, що Чорна п’ятниця – день необдуманих, хаотичних покупок. В якійсь мірі це дійсно так. За статистикою, 30% покупців шкодують про зроблені придбання. Швидкоплинність акції викликає підвищений попит на товари, який якраз і призводить до імпульсивних рішень. Тому пропонуємо дізнатися, яких товарів краще уникати, а яким віддати перевагу!

Товари, які не заслуговують вашої уваги

Ми не будемо говорити про конкретні речі, але відзначимо кілька товарних категорій, що не заслуговують на увагу. Під час Black Friday 2019 не купуйте:

– вироби поганої якості, навіть якщо на них величезні знижки (це стосується неакуратно зшитого одягу, китайської репліки популярних гаджетів і т.д.);

– супермодні товари, особливо це стосується взуття та одягу (найчастіше знижки на ультрамодні речі говорять про те, що вони ось-ось перестануть бути в тренді);

Читайте также:   Новости за 13 марта от Деньги Плюс

– продукцію, яка не підлягає поверненню – нижню білизну, косметику і т.д. (Особливо варто уникати покупки через інтернет, так як ви не можете реально оцінити річ).

Товари, які потрібні всім

В першу чергу значна частина “шоперів” починає цікавитися брендовим одягом і взуттям. Це непогане рішення, але і кращим його не назвати. Перевагу варто віддавати товарам більш тривалого користування і високої вартості. Наприклад, мобільній електороніці та побутовій техніці.

Великі знижки в Чорну п’ятницю дозволяють з вигодою придбати:

– новий смартфон – мова про ринкові новинки;

– планшет або ігровий ноутбук;

– розумну побутову техніку – це одна з найбільш корисних товарних категорій;

Читайте также:   Звіт Мінюста України: «на одного програміста - два банкіра і чотири юриста»

– смарт-годинник для контролю за режимом дня і здоров’ям.

Не обмежуйтеся тільки мобільними гаджетами. Знижки на Чорну п’ятницю 2019 – привід грати по-крупному! Розгляньте такий варіант, як побутова техніка. Можливо, ваша пральна машинка перестала до кінця відпирати речі або холодильник почав підтікати, саме час знайти їм заміну. Причому зробити це з вигодою.

Секрети шопінгу: куди йти і як не втратити товар

Уникати необхідно не тільки деякої продукції, але і деяких магазинів. Не варто робити покупки на онлайн-ресурсах, що з’явилися в мережі за пару днів до початку розпродажу або в магазинах, про які складно знайти докладну інформацію і вже тим більше відгуки.

Читайте также:   Успей купить: Levi's предлагают 50 000 винтажных джинс

Щоб Black Friday пройшла вдало, вибирайте надійних рітейлерів. Бажано, щоб це була торгова мережа, відома у всіх (або хоча б у великих) містах України. Перевірте ліцензію магазину, пошукайте відгуки (особливо, якщо збираєтеся робити покупки в інтернет-магазині). Перед придбанням переконайтеся, що купуєте оригінальний товар (на це вкажуть документи в комплекті, а також гарантія продавця і виробника).

Не успеваете всё читать ?
Подпишитесь на рассылку Financoff.
Самое важное и интересное из
сегодняшних новостей вам на почту.

Это бесплатно.