Чаювання, відеочат і розіграш від принца Гаррі: як Меган Маркл відзначила 40-річчя

Меган Маркл вибрала не самий банальний сценарій для святкування 40-річчя. Герцогиня оголосила про свою ініціативу 40×40 і закликала людей присвятити 40 хвилин свого часу підтримки жінок, які повертаються до роботи після перерви. Детальніше розповісти про новий проект їй допомогла актриса і комік Мелісса Маккарті. Проблему Меган і Мелісса обговорили по відеодзвінку.

«Розмірковуючи про своє 40-річчя і ті речі, яким я безмежно вдячна, я прийшла до висновку, що час – найважливіший подарунок. Час, що ми проводимо з нашими близькими; час, коли ми займаємося улюбленою справою; час, витрачений на навчання, сміх, розвиток; і священний час, який відведений нам на цій землі», – поділилася Меган.

«На свій день народження я попросила 40 друзів, активістів, спортсменів, артистів і світових лідерів думок допомогти почати глобальну кампанію, виділивши всього 40 хвилин на підтримку жінок, які повертаються до роботи. Я сподіваюся, кожен з них допоможе комусь просунутися в кар’єрі, і я сподіваюся, що вони надихнуть своїм прикладом інших», – розповіла Меган про свою ідею. Серед тих, хто вже бере участь в ініціативі: Адель, Глорія Стайн, Стелла Маккартні.

У відеозверненні несподівано з’явився і принц Гаррі. Він стояв за вікном і демонстрував навички жонглювання, чим дуже розсмішив дружину. У фіналі ролика Меган задула свічку на торті і загадала бажання в кращих традиціях свята.

dev :