Carlsberg пропонує пиво у пляшках з еко-волокна

Група Carlsberg запустила пілотний проект, в рамках якого споживачам пива пропонується пляшки з нового волокна – споживачі побачать пиво в пляшках, виготовлених біологічно, які можна повністю переробити. У цих пляшках пропонуватиметься пиво, зварене з органічного ячменю.

Пілотний проект реалізується на восьми ринках: Данія, Швеція, Норвегія, Фінляндія, Великобританія, Польща, Німеччина та Франція, виробляється загалом 8000 пляшок із волокна. Пиво у пляшках нового зразка споживачі зможуть придбати на фестивалях та заходах, а також за допомогою цільового відбору вони будуть доставлені до тих, хто захоче протестувати продукт. Завдяки тестуванню в такому масштабі дасть Carlsberg збере відгуки від користувачів, що допоможе вигадати дизайн пляшки наступного покоління.

Розробники називають пляшки з волокнистого матеріалу важливим проривом у технології, оскільки полімерна підкладка PEF зроблена в них на рослинній основі. Цю ідею належить партнерам Carlsberg, компанії Avantium. PEF виробляється повністю з природної сировини та сумісний із системами переробки пластику, при цьому він добре руйнується в природі.

Пляшка на 100% органічна, крім кришки, яка потрібна, щоб забезпечити якість продукту. Пляшка та кришка повністю придатні для повторного використання. Carlsberg разом із партнерами продовжують роботу з пошуку підходящої кришки для пляшок на основі волокна, щоб у майбутньому весь продукт був екологічним.

Компанія випускає пиво з ячменю, вирощеного з використанням повністю органічних та регенеративних методів ведення сільського господарства. Це робиться у співпраці з постачальником ячмінного солоду Soufflet.

dev :