«Реклама Одеса&Україна»: як розкрутити бізнес «з нуля» і підвищити впізнаваність бренду

«Реклама Одеса&Україна»

Мистецтво продажів: як розкрутити бізнес «з нуля» і підвищити впізнаваність бренду

Валентина Дімова – експерт з реклами, маркетингу та піару з 12-річним досвідом. Засновник і власниця Агентства Реклами, PR і маркетингу «Реклама Одеса&Україна». Співзасновник рекламної групи компаній-виробників «Індустрія реклами», Член Всеукраїнської асоціації «Спілка українських підприємців» (СУП).

Валентина розкриває секрети успішної рекламної компанії, ділиться особливостями просування брендів і нових торгових марок, їх розкрути «з нуля» в ексклюзивному матеріалі бізнес-глянцю «Деньги плюс».

Мистецтво продажів: Валентина Дімова

Про себе

Я – рекламіст зі стажем. Більше 12 років досвіду роботи на ринку реклами і прагнення до розвитку привели мене до створення власного Рекламного агентства, що спеціалізується на комплексі послуг у сфері Реклама, PR&Маркетинг.

Протягом останніх років роботи я зіткнулася з тим, що традиційні види рекламних послуг уже не працюють. Тому зі свого досвіду можу з упевненістю сказати: рекламна кампанія для будь-якого клієнта повинна включати маркетингові дослідження, зв’язки з громадськістю (PR) та комплексну рекламу.

Рекламне агентство «Реклама Одеса&Україна»

Рекламне агентство повного циклу «Реклама Одеса&Україна» займає лідируючі позиції серед компаній на півдні України. Наша команда складається з маркетологів, дизайнерів, піарників, журналістів, політологів, менеджерів, юристів. Виступаючи надавачем ряду послуг, агентство пропонує максимальний спектр послуг на Півдні України та по всій країні.

Відмінною особливістю агентства є проведення рекламних кампаній будь-якої складності «під ключ» по всій Україні.

Спрямованість проектів:

– комерція (вивід на ринок нових торгових марок, нових компаній);
– підтримка брендів;
– передвиборна агітація (партія, кандидат);
– PR (комерційний, особистісний, політичний);
– маркетинг;
– журналістика;
– BTL.

Вигоди наших клієнтів

Агентство розміщує великі обсяги реклами, що дозволяє економити до 15-40 % рекламних бюджетів наших клієнтів.
Ви економите свій час на документообіг: досить одного контракту, немає потреби укладати договори з десятками постачальників і субпідрядників.
Комплексний підхід забезпечує максимальну віддачу від рекламної кампанії.
Вибір рекламного носія заснований на рейтингових показниках та багаторічному власному досвіді.

За час роботи агентства проведено понад 500 успішних рекламних кампаній! Ми гарантуємо прозорість усіх розрахунків, а вдячні відгуки наших клієнтів, серед котрих Київстар, МETRO, АТБ, Honda, IntoSana, Megasport і багато інших, свідчать про якість та ефективності наших послуг. На даний час активно розвиваються бізнес-зв’язки з партнерами і клієнтами з країн СНД (Росія, Білорусь,Казахстан) та Європи.

Незважаючи на наявність топових клієнтів, ми також працюємо з підприємцями-початківцями, з компаніями в період кризи і всіма тими, хто бажає: поліпшити продажі, створити рівень довіри, підвищити впізнаваність бренду та отримати ще безліч інших переваг.

Досвід професіоналів

Усім своїм клієнтам я завжди кажу: в питаннях реклами, PR. маркетингу необхідно звертатися до професіоналів! Нерідко навіть керівники/власники, які досягли великих висот у бізнесі, мають досить туманне уявлення, що це, в принципі, за послуги, чим вони розрізняються і навіщо вони взагалі потрібні для користі справи.

Багато з них стають жертвами шахраїв, що пропонують послуги за рекордно низьку ціну.
Ці агентства-одноденки вимушено демпінгують, оскільки більше їм нічого запропонувати клієнтам.
Результат, як правило, плачевний, і клієнти надовго розчаровуються в засобах реклами, які їм підсунули і неякісно виконали. Також дуже часто спрацьовує ефект «сарафанного радіо», і власник йде за рекламною послугою, яку купив, наприклад, його конкурент. Але цей власник не враховує, що у кожного бізнесу і продукту свої особливості, від яких і залежить спосіб просування.

У рекламного агентства «Реклама Одеса&Україна» немає двох однакових клієнтів, немає двох однакових стратегій просування. Ми працюємо з кожним клієнтом індивідуально.

Багато клієнтів недооцінюють важливість деяких напрямків, наприклад, маркетингових досліджень. Разом з тим, саме ці дослідження допомагають визначити цільову аудиторію, на яку спрямований продукт. В ідеалі, ці дослідження потрібно провести до відкриття самого бізнесу, для того щоб з’ясувати, а що зараз потрібно вашому потенційному споживачеві, і взагалі, чи потрібен йому саме ваш продукт (це відноситься також і до стартапу). Це набагато ефективніше, ніж діяти навмання в пошуках кінцевого покупця. Реалії сьогоднішнього ринку такі – 80-90 % бізнесів відкриваються і ведуть справи, як люблять говорити клієнти, котрі до нас звертаються, «інтуїтивно»..

У чому переваги рекламного агентства?

Багато власників бізнесу, особливо власники великих підприємств, холдингів тощо задаються питанням: можливо, простіше найняти власного фахівця, ніж звертатися до спеціалізованого рекламного агентства? Однак має бути розуміння: грамотна рекламна кампанія побудована на комплексному підході. Вона включає послуги маркетолога, піарника, журналіста, дизайнера, менеджера і багатьох інших фахівців. Для порівняння: один тільки піарник «коштує» від 10 до 35 тисяч гивень і вище в місяць. Тому клієнтам набагато вигідніше отримувати комплекс від агентств, у штаті яких вже є ці практикуючі фахівці.

Ексклюзивна послуга: особистісний PR, комерційний PR

Зараз ми займаємося розвитком нових послуг – особистісний PR (піар першої особи компанії) і комерційний PR * (створення/підтримка іміджу комерційної організації).

Саме завдяки грамотному PR формується репутація, той рівень довіри, який вкрай важливий не тільки для публічних особистостей, політиків, спортсменів, шоу-зірок, а так само для компаній, в чиї стратегічні плани входить розвиток, масштабування, захоплення частки ринку, укріплення позицій, залучення інновацій тощо. І не на один рік, а в довгостроковій перспективі.

Добре при цьому мати під рукою професіоналів, які максимально володіють ресурсами. Наше агентство співпрацює з усіма регіональними та національними ЗМІ, ТБ, радіо, новинними порталами, прес-центрами тощо. Ми працюємо напряму, без посередників. Крім того, агентство «Одеса/Україна» може стати вашим особистим антикризисним менеджером 365/7/24.

Отже, ви визначились, що хочете:

· підвищити статус компанії
· провести передвиборну агітацію
· вивести на ринок нову торгову марку
· виділитися серед конкурентів
· залучити клієнтів
· отримати багаторазовий ріст продажів
· зміцнити позиції на ринку

Як отримати такі результати? Все дуже просто! Потрібно Лише велике бажання ЗМІНИТИ СВОЄ ЖИТТЯ. І якщо воно у вас є, ми вам покажемо, як просто можна досягти мети.

З питань співпраці звертайтеся:

(048) 785 000-5
(048) 785 000-2
050-723-90-04
ra-od-ukr.com.ua

м. Одеса, БЦ «Київ», пл. Грецька, 1, оф. 309а

Не успеваете всё читать ?
Подпишитесь на рассылку Financoff.
Самое важное и интересное из
сегодняшних новостей вам на почту.

Это бесплатно.