Panteras – співаючі пантери українського шоу-бізнесу

Panteras – співаючі пантери українського шоу-бізнесу

Група «Panteras» не схожа ні на одну іншу. Яскраві, сексуальні і незвичайні мулатка Нейба і рожевоволоса Ліля Кіш – чорна і рожева пантери, як вони самі себе називають – зовсім недавно об’єдналися в групу, але вже завоювали серця українських слухачів.

В інтерв’ю журналу «Деньги плюс» дівчата розповіли, що змусило їх залишити сольну кар’єру і об’єднатися в групу, а також поділилися подальшими планами і творчими амбіціями.

У кожної з вас за плечима успішна сольна кар’єра. Чому ви вирішили об’єднатися в групу?

Так, дійсно, до участі в групі «Пантерас» ми співали і окремо, і в інших групах, але завжди чогось не вистачало. Саме коли ми зустрілися – зрозуміли, що не вистачало нам саме одне одного: як у вокальному плані, в зовнішності, так і в темпераменті. Ми – інь і ян, ми вогонь і вода, ми – Ліля Кіш і Нейба. Саме тому ми вирішили об’єднати зусилля на шляху до вершин шоу-бізнесу.

 Чому Panteras? Хто придумав для групи таку назву?

Все дуже просто: ми поєднуємо в собі двох протилежних персонажів. Чорна пантера Нейба – сексуальна розбійниця, жінка-вамп, а Рожева пантера Ліля Кіш – персонаж з мультфільму Pink panther – мила, іноді смішна і зворушлива дівчина. Тому і ПАНТЕРАС – дві пантери.

Читайте также:   Молода українська модель Анастасія Бондарчук прикрасила обкладинку L’officiel 

Ви досить молода група. Чи важко було пробитися у світ шоу-бізнесу?

Якщо поставити собі за мету і завжди робити щось для її досягнення – то немає нічого складного. Ми – артистки з чималим професійним досвідом, але з розумінням нової музики – а таких завжди не вистачає.

У чому ви бачите свою особливість і відмінність від інших популярних українських груп?

Крім нашої неординарної та яскравої зовнішності, якою ми відрізняємося від усіх жіночих груп світу, нас завжди радує реакція співрозмовників: коли нас просять заспівати – ми співаємо, і тим самим бачимо дуже здивовані і захоплені погляди з фразами: «Та ви ще й співаєте!» , «Такого не може бути!». Напевно, цим і відрізняємося … Ми ще й співаємо. (Посміхаються).

Чи буває у вас якесь кардинально різне бачення творчого процесу, коли кожна стоїть на своєму і не хоче поступатися? Як з цим справляєтеся?

Істина народжується в суперечках. Саме через це ми ще і не запустили наш проект на повну потужність: ми півроку не могли вирішити, на яку ж пісню знімати кліп. Але вже нарешті прийшли до спільного знаменника і готуємося до зйомки.

Читайте также:   ЗМІ: Аня Тейлор-Джой таємно вийшла заміж

Ваша група, можна сказати, тільки на початку свого творчого шляху. Як ви бачите свою подальшу творчість? Які плани на майбутнє?

Ми перемогли в кількох музичних конкурсах і тепер починаємо візуалізувати себе. Тобто знімати кліпи, співпрацювати зі ЗМІ, ротуватися на радіо. Окрім того, постійно вдосконалюємо нашу шоу-програму, яку ми даруємо глядачеві на наших концертах.

Чи є якісь українські виконавці, яких ви ставите собі за приклад?

Ми дуже любимо і поважаємо український шоу-бізнес, але якщо хочемо піднятися до рівня світових артистів – на жаль, не можемо на них рівнятися. Ми – нові, інші і не схожі ні на кого в цій країні.

Розкажіть про те, як проходять ваші репетиції. Скільки взагалі часу ви приділяєте творчості?

Репетиції у нас проходять завжди весело і з ентузіазмом. Адже у нас спільна мета – бути в музиці, адже саме «музика нас зв’язала» і не розв’яже ніколи. Ми репетируємо окремо вокал в студії для концертних репетицій з мікрофонами і всією сценічною технікою, крім цього відвідуємо фахівця, який завжди стежить за нашими голосами і дає слушні поради, ну і, звичайно, окремі тренування у нас в залі хореографії з нашим шоу-балетом.

Читайте также:   В ОДЕССЕ ВЫСТУПИТ САМАЯ НЕОРДИНАРНАЯ ПЕВИЦА УКРАИНСКОЙ ЭСТРАДЫ

А чи залишається час на особисте життя? Чи вдається поєднувати його з творчістю?

Ми завжди закохані. У музику, в творчість і в людей, наших слухачів. Наші серця завжди відкриті для нових знайомств і пригод.

Якби ви не зайнялися творчістю, в яку сферу подалися б?

Ми замислювалися над цим питанням і зрозуміли, що крім музики і сцени, ніде себе не уявляємо. Тому ми і артисти. Адже це так прекрасно: дарувати слухачеві свої емоції, переживання, розповідати свої історії (адже пісні ми пишемо самі), надихати когось або допомогти пережити складні емоційні моменти. Для когось це мрія, а для нас – реальне життя.

Не успеваете всё читать ?
Подпишитесь на рассылку Financoff.
Самое важное и интересное из
сегодняшних новостей вам на почту.

Это бесплатно.




Нет комментариев

Напишите комментарий

Your email address will not be published. Required fields are marked *